Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cardano (ADA) Teknik Analizi, AL-SAT Sinyalleri 06.03.2021

Teknik Analiz

Korgeneral
Süper Moderatör
Herkese merhaba arkadaşlar. Cardano (ADA) Teknik Analizi ile devam edelim. Ethereum ile olan rekabetini ve bunu ciddi olarak kafaya taktıklarını biliyoruz. Biliyoruz da BTC etkisi önemli. ADA, bu etkiden kısmen bağımsız hareket ediyor, diyebiliriz. Kısa bir süreliğine de olsa Bitcoin'in tersine davranarak yatırımcıyı heyecanlandırması da kısa sürdü ve Bitcoin'in peşinden aşağılara yuvarlandı ve şu an bu yuvarlanma devam ediyor. Görünen o ki devam edecek daha.



ADAUSD SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
Ada teknik analiz 1.jpg



Saatlik grafikteki bu SAT pozisyonu fiyatları 1$ seviyelerine getirdi. Bitcoin'in düşüş meyilli hareketlerine bakılarak ADA veya diğer alternatif koinler hakkında da bu düşüş meylinden bahsetmek yersiz olmaz.

Şu an ADA 1.07$ altına düşmemek için uğraşıyor. Buranın altında 1.02$ ve 0.93$ destekleri var. Dikkatli olmakta fayda var.



ADAUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
Ada teknik analizi 4.jpg


ADAUSD paritesinde 4 saatlik grafikte SAT pozisyonu ikinci defa gelmeden önce yaklaşık 1 gün yatay seyretti ve sonunda kararı aşağı vererek başarısız olduğunu gösterdi. Şu an telafi hareketleri görüyoruz.

ADA 4 saatlik grfaikte güvenilir hareketlerin başlaması için 1.14$ üzerinde kalıcı olması gerekiyor. Devam edebilirse 1.23$ seviyeleri yeniden gelebilir. Aşağılarda bekleyen 1.02$ ilk hedefine ulaşırsa devamında 0.93$ ve 0.83$ sıraya girer.



ADAUSD GÜNLÜK GRAFİKTE KARAR AŞAMASI
Ada teknik analizi g.jpg


Günlük grafikte renklerin yeşil olduğuna aldanmayın. Aşırı bir sıkışma var ve büyük bir uğraş var. Kararı aşağı verirse sıkıntı büyür ve sonuç ADA Güncellemesinden önceki fiyatlar olur. Yani 0.60$ civarları ki günlük grafiğin dibi 0.68$ desteği için "mümkün" diyor. Bir an önce 1.24$ seviyesine çıkış yapması gerekiyor ki günlük grafikte SAT sinyali gelmesin.

Bitcoin'in yukarı çıkış konusunda kararsız davrandığı bir dönemde ADA'nın düşüş konusunda kararsız kalması büyük şans. ADA yatırımcıları için büyük şans. Çünkü BTC yukarı karar verirse ADA yukarı sert çıkar. Bu durum karda devam edebilmek için iyi. BTC aşağı karar verirse ADA da aşağı sert gider. Bu da aşağılarda çok daha ucuz fiyattan yeni ADA alımları için fırsat vereceği konusunda iyi.

Destek ve dirençler belli. Sadece strateji sahibi yatırımcılar kazanır. Kolay gelsin.







Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.

 
ilk alışım 0.50$ sonra 0.60$ sonra 0.70$
3 dipten 3 üstten satış.
şuan BTFD
YTD
Çok iyi bence. Biz 0.90$ alış 1.45$ satış yaptık. 0. 86$ alış. Başka da hareket yok şimdilik. :) YTD

YTD anladım da hocam BTFD nedir?
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst