Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Chainlink'te Şenlik Var

crypto-3569795_640.jpg


ABD'nin En Büyük Banklarından Birinin Raporuna Göre Chainlink Çok Önemli İşler Yapıyor

ABD’nin en büyük bankalarından Bank of America, Chainlink hakkında çarpıcı bir rapor yayımladı. Chainlink’in finans ve sigorta sektörlerinin yanı sıra, tedarik zinciri ve oyun sektörlerinde de Blockchain teknolojisinin yaygınlaşmasını sağlayacağını savunan banka, Chainlink‘in Şubat ayının ortalarında 203 milyar dolara ulaşan DeFi uygulamalarındaki kilitli varlıkta da büyük pay sahibi olduğunu vurguladı.

Ayrıca banka bu raporda, 2020 yılının sonunda yalnızca 7 milyar dolar olan güvence altına alınmış fonun, bu yıl Chainlink sayesinde 60 milyar dolara ulaştığını ifade etti.

Bunun yanı sıra, bu raporda bu yıl Chainlink ağında doğrulanan oyun içi NFT işlemlerinin 2.5 milyona ulaştığı bilgisi yer aldı. Ayriyeten, bu raporda Chainlink ağının hizmetlerinden yararlanan uygulama sayısının 1110’ün üzerinde olduğu vurgulandı.

7 milyar doların üzerinde piyasa değerine sahip olan Chainlink projesinin kendi tokeni olan LINK, piyasadaki düşüşten etkilenerek son 7 günde %12.6, son bir günde %5’in üzerinde değer kaybetti. Maksimum arzı 1 milyar olan LINK’in mevcut değeri 15 dolar civarında.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst