Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cirus Foundation (GEM)

Genel bakış​

Cirus, verilerinizi kripto para birimine dönüştüren, DeFi ve diğer Web 3.0 kazanç yollarına kapıları açmak için kullanan basit, ancak güçlü bir platformdur.

Cirus, doğrudan kendi verilerinizi kontrol etmenizi, para kazanmanızı ve kazanmanızı sağlayarak en büyük dijital varlığınızın gerçek sahipliğini kolaylaştırır. Verilerinizin sahipliğini vermek pasif gelir sağlar ve Cirus bu bulunan parayı daha geniş dijital ekonomiye taşımanızı sağlar.

Verileri giriş noktası olarak kullanan Cirus, DeFi, FIAT offramps'a basit bağlantılar ve ağ altyapısı desteğiyle daha fazla kazanç ile dijital ekonomiye tek adımlı bir onramp'tır.

Tam yığın ölçeklendirme çözümlerinin avantajlarından yararlanan kullanıcılar, veri para kazanmadan hızlı, düşük maliyetli havaleler ve güçlü, ancak basit bir arayüz için bir Crypto cüzdanına anında erişecekler.

Herkes Cirus Ekosistemi'ne erişebilir ve platformun avantajlarından yararlanabilirken, evdeki tüm internet özellikli cihazlardan kullanıcı tarafından yetkilendirilmiş verileri toplayan bir wifi yönlendirici olan Cirus Cihazı isteğe bağlı olarak sisteme bağlanarak kazanç potansiyelini artırabilir.

Yazılım arka ucu, kullanıcı tarafından yetkilendirilmiş verileri birden fazla kanaldan para kazanmadan önce güvenli bir şekilde işler. Veri gelirleri daha sonra Cirus Belirteci aracılığıyla kullanıcıya geri havale edilir.

  • Cirus, hangi verilerden para kazanabileceğinizi ve neleri gizli tutacağınızı seçmenizi sağlar
  • Veri para kazanmadan elde edilen gelir ekosisteme yeniden girer ve Cirus belirteci aracılığıyla size havale edilir.
  • Cirus cihazı, gelişmiş veri toplama yoluyla kazancı artırarak daha güçlü içgörülere ve daha değerli bir veri varlığına yol açmaktadır. Aynı zamanda tam özellikli bir Wifi yönlendirici!
  • Cirus, veri gelirinizi daha fazla kazanç yoluna veya FIAT'a taşımanızı kolaylaştırır.

Twitter : https://twitter.com/CirusFoundation
Telegram Official : https://twitter.com/CirusFoundation
Telegram Türkiye Topluluğu : https://t.me/cirusfoundationTR
Medium : https://medium.com/the-cirus-foundation
Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCZ1_sW0Ph3l17nMGrwrR49w
 
Uzun zaman oldu bilgi akışı sağlayamadım. Son zamanlarda yaptıkları işlerin ciddiyeti artmaya başladı.

Cirus, artık tarayıcılarınızda uzantı olarak kullanılabilir durumda.

Bekleyiş sona erdi...! Cirus Tarayıcı Uzantısı CANLI!

1.Masaüstü uzantısını indirin - https://bit.ly/3H7Te4e
2.Hesabınızı ayarlayın
3.İnternette gezinin ve kazanın.

⚡️İnternette gezinin. Kripto kazanın.💰

WEB 3.0 bizler için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Verilerimizin kontrolünün bizde olduğu bir platform sizce de mantıklı değil mi? Uzantı ile internette gezinirken ürettiğimiz verilerimiz cirus olarak bize geri dönüyor. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgi ile gelmeyi planlıyorum.
 

Ekli dosyalar

  • Cirus Web.jpg
    Cirus Web.jpg
    53.5 KB · Görüntüleme: 63
Aralık'tan bu yana topluluğu beslemek adına etkinlikler, stake programları yapıldı. Ayrıca borsa listelemeleri de görüldü projede. Bu projeyi epeydir takip etmemim sebebi Web 3.0 projesi olmasıydı. Zaman zaman burada bilgilere devam edeceğim, herkese keyifli okumalar diliyoru.

💬

@newsbtc "Zenginliği azınlığın elinde toplamak insanlar için iyi değildir. 'Altını olan kuralları koyar' diyorlar. #Cirus altınları, insanlara kendi kripto para birimleri aracılığıyla veriyor." Verilerinizi kontrol edebilirsiniz. Daha fazla bilgi için makaleye göz atalım.

Ih4mppYS


Makale👇

https://www.newsbtc.com/news/compan...owering-users-to-earn-crypto-from-their-data/
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,973
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst