Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cumhurbaşkanı'ndan Kritik Kripto Para Açıklaması!

image-g692bb50fe_640.png


Türkiye Kripto Paralara Yasaklama Mı Getirecek?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kripto para birimleri ile ilgili çok önemli bir açıklamada bulundu. Erdoğan yaptığı açıklamada, kripto paralar için birini zengin ederken bir diğerini fakirleştiren bu tür araçlarla adım atmanın doğru olmadığına inandığını belirtti.

Cumhurbaşkanı'nın yaptığı bu açıklamanın, gelecekte ülkemizde yapılacak düzenlemelere ilişkin bazı ipuçları verdiği söylenebilir. Öyle anlaşılıyor ki, kripto paralar konusunda sıkı tedbirler alınabilir. Daha öncesinde yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda yasaklamanın söz konusu olmayacağı ancak vatandaşı korumak için sıkı denetim getirilmesi gerektiğine dair açıklamalar yapılmıştı.

Devletin bir numaralı ağzından yapılan böylesi direkt negatif bir açıklama, ilerleyen dönemlerde yasaklama da dahil olmak üzere sert tedbirler alınabileceğinin işareti olabilir.

Kripto para birimlerine ilgi gösteren ülkeler arasında yer alan Türkiye gibi bir ülkenin Cumhurbaşkanı'nın yaptığı bu tür olumsuz bir açıklama kripto para piyasasını negatif etkileyebilir. Zaten yaşanmakta olan düşüşün bir miktar daha büyüme riski var. Neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Peki, sizce kripto paralar ülkemizde yasaklanır mı?


Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,912
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst