Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Dash ve geleceği..

Sanırım belli bir kitleye hitap ediyor Dash. Ancak görülen o dur ki; gerçekten adıyla kanıtlı dash coin, benim tabirimle dash gibi gerçekten. Neden fazla zirvede olmadığını anlamıyorum keza çok kıymetli bir coin ve bu ileride daha çok netleşecek.. Bu denli anonim ve gizliliği ön planda tutan bir coin daha fazla önemsenmeli diye düşünüyorum. Dash gizlidir ve asla takip edilemez. Dash coin ile işlem yaparken gerçek kimliğinizi bildirmek zorunda değilsiniz.. Bu arada wallet olarak kullandığınızda ne denli güvenli olduğunu göreceksiniz. Ben uzun süredir sadakatle baģlıyım ve hiç bir sorun yaşamadım canım Dash'ımla.. Saygılar platform ve arkadaşlar.. Umarım herşey yolunda gider.
 
Dash monero gibi kripto paralar ilk zamanlar popülerdi. Artık fazla gizlilik istenmiyor. Kripto paraları minimum seviyede yasa dışılık ile bağdaştırmak istiyorlar.
 
Dash monero gibi kripto paralar ilk zamanlar popülerdi. Artık fazla gizlilik istenmiyor. Kripto paraları minimum seviyede yasa dışılık ile bağdaştırmak istiyorlar.
Evet bu konuda size katılıyorum. Ancak 2 senelik deneyimimde beni üzmeyen ve istikrarlı giden tek coin diyebilirim. Etrafımda da aynı tepkileri gösteren kişilerle tanıştım. Yasadışı olabileceğini pek düşünmüyorum de dijital çağda da çok emin olamıyor insan.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst