Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Dice Token M-Day Etkinliği(Ön Satış gibi)

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
20220803_124415.png


MEXC global etkinlikleri ile kazançlı imkanlar sunarken satoshiturk.com olarak paylaştığımız etkinliklere katılım sağlayanlar çekilişte kazanamazsa bile katılım ödülü dağıtımlarından kazanç elde edebilmektedir. Hem proje tanıtımları ile hemde etkinlik tanıtımlarımız ile ilgili nasıl kazanacağınızı gösteriyoruz. (etkinlik katılım ödülü olarak her bilet için ortalama 2 dolarlık token dağıtımı yapılıyor)

Nasıl kazanacağız diye bir çok soru açıldığı bu yazı ile başladım.

M-Day mexc borsası üzerinde kayıtlı olan kullanıcıların etkinlik dönemlerinde yaptıkları spot işlem hacimleri karşılığında bilet kazanarak çekilişe katıldığı bir ödüllendirme sistemidir. Huobi Candydrop benzeri bir sistemdir. Tek farkı ise kullanıcıların ellerindeki biletlere göre çekiliş sonunda belirli bir miktar ödül dağıtımı dır.

M-Day etkinliğine katılmak için kullanıcıların 4 ağustos gününe kadar spot işlemde min. 500 dolarlık işlem yapması gerekmektedir. İşlem hacmi arttıkça kazanılan bilet sayısı artmaktadır. İşlem hacimleri mday sayfasından kontrol edilebilir.

Bu anlamda Dice token ilk listelemesine özel mday programında toplamda 800 bin Dice token dağıtılacaktır. 200 bin Dice ise tüm katılımcılara ellerindeki bilet oranına dağıtılacaktır. Çekiliş ile kişi başı bin Dice token toplamda 800 bilete dağıtılacaktır.

Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye https://support.mexc.com/hc/tr/articles/8993637140377 adresinden ulaşabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst