Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Dogecoin 1 Dolar Olacak mı?

Şu başlıktaki soruyu soran arkadaşlara istinaden.

Arkadaşlar yaratıcısının açıklaması şu,


Siz düşünün...

2014 yılında 40 milyar adet olan coin.

2015 de kurucusu : ben bile tedirginim, diyerek açıklama yapıyor.

yılda 5 milyar adet üretim,

80 Kat arta bir kripto para birimi daha ne kadar artabilir.

Neden herkes bu kripto paraların 7x24 çıkacağın düşünüyor ?
cevabını ben vereyim :
1 - Kolay yoldan zengin olmak.
2 - Hayat koşulları.

Dogecoin 1 Dolar Olacak mı? Şahsi fikrim : ( OLMAYACAK )


Lütfen teorilerinizi tahminlerinizi yazın arkadaşlar.
herkes kolay yoldan para kazanmayı amaçlıyor ve coin'den haberi bile olmayan insanlaar bu son zamanlarda yükselmesiyle ve çoğu yatırımcının bir anda paralarını kaç katına çıkartmaları kolay yoldan para kazanmasından dolayı hemen hemen herkesin coin'den haberi oldu en azından ben Türkiye için konuşuyorum ve gelişme düzeyi aşşağılarda olmayan toplumlar için herkesin coinden haberi olunca insanlar bizde böyle kolay yoldan para kazanalım demeye başladı riskli bir şey fakat son zamanlarda yatırımcılarını güldürdüğü için insanlar coin ve benzeeri tüm online para borsasına giriş yaptı eğer 3-5 platformda Dogecoin duyrulursa ve insanlar bunu yavaş yavaş öğrendimi bu sefer bir sürü gibi yatırım yapmaya başlicaklar ve ne kdar yatırımcı demek o kadar Dogecoin'in yükselmesi demek 1 Dolar değil belkide milyonlar edebilir siz ne diyorsunuz ?
 
dogecoin bundan 1-2 yıl öncesine kadar 1 adeti 10 krş bile degilken şimdi 2 tllerden düşüs saglayarak 1,31 tllere kadar geriledi bence 1 dolar olması için kripto para piyasanın hareketli olması gerekli.
 
Dogecoin vb. shitcoinlerin artık modası geçti. 1-1.5 yıl önce Elon Musk Doge’yi pumpladığında %100 ü geçik yükseliyordu. Artık %5 bile oynatmıyor
 
doge coin birzamanlar 2 tl nin üstünde fiyatı vardı. şuanki piyasa fiatı bildiğiniz üzere 1,17 tl civarı seyretmekte. daha belli bir zaman bu fiyat aralığında olacak gibi görünüyor
 
Coinmarketcap'in istatistiklerine göre 8 Mayıs 2021 tarihinde en yüksek noktasına ulaşarak 0.73$ rakamını görmüş. Şu an ki değeri 0.07$ gözüküyor, yani 1$'lık zirveden çok uzak gözüküyor.

Fakat konuda şu tarihe kadar 1$ olur mu diye bir tarih belirtilerek soru sorulmadığı için, sınırsız süresi var demektir :) 2100 yılında da 1$ olsa, birisi çıkıp aaa gördünüz mü ben demiştim 1$ oldu işte diyebilir :)

Şaka bir yana fena bir ralliye ve Elon Musk'un tweetlerine ihtiyacı var gibi gözüküyor :)
 
şu dogecoin 1 dolar olacak mı konusunu her gördüğümde aşağıdaki gif geliyor aklıma..

Ricky Gervais Lol GIF
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst