Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Dogecoin Artık Resmen Bir Marka

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
images (88).jpeg


Başta Elon Musk olmak üzere ve kripto ödeme sistemlerinin de üzerine yoğunlaştığı şaka amaçlı Dogecoin Artık Resmen tescilli bir marka oldu.

Dogecoin vakfının resmi Twitter hesabından yapılan paylaşım ile doge, Dogecoin ve Christine Ricks tarafından çizilen logolarda dahil olmak üzere coin ile ilgili tüm bilgiler Avrupa marka ve patent enstitüsü tarafından kayıt altına alındı.

Ekli dosyayı görüntüle doge-tescil-scaled.webp

Ayrıca Dogecoin vakfı isim ve logoları kaydedilmesi ile ilgili olarak kendilerinden önce bazı kişi ve grupların tescil için baş vurduğunu Dogecoin topluluğunu korumak için bunun önemli bir adım olduğunu belirtti.

Ayrıca vakıf paylaşımın altına Bu durum şu anda dünyada olup bitenler göz önüne alındığında çok alakasız görünen küçük bir zafer, ancak bu önemli bir adım. Şeklinde birde açıklama yazdı.

Atılan bu adımla beraber şaka olarak bir bar taburesinde başlayan Dogecoin resmi bir marka haline geldi.
 
Yani anlamıyorum sırf dalga geçilmek için üretilmiş bir coin nasıl markalaşabiliyor ya hadi markalaşması bırak nasıl yükseliyor?
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,824
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst