Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Elon Musk BTC Tahmini Tutmadı

bitcoin-5ylM_cover.jpg


Elon Musk tarafından atılan bir Tweet ile kripto para piyasaları ATH ve ATL noktalarını tahmin ettiğine yönelik bir yorumda bulunmuştu. Ancak şuanki gelinen noktada tahmin olarak değerlendirilen 20k seviyelerinin de altına gerilemiş durumda Bitcoin (BTC).

Daha önce paylaşılan Elon Musk Tweet'ine yönelik yazıya buradan ulaşabilirsiniz :


Bitcoin bugün Binance verilerine göre 18.700 seviyelerine kadar gerileyip 19k üzerinde tutunmayı başarmış görünüyor. Bu durumda akla Elon Musk'ın tahmininin bu sefer tutmadığı yönünde yorumları getiriyor. Peki Bitcoin ne kadar düşecek?

Bitcoin'deki düşüş için konuşmak gerekirse, her seferinde kendini tekrarlayan ve boğa sezonunda eski ATH noktasının çok çok üstünde bir değerle yoluna devam eden, merdiven şeklinde bir grafik ile karşılaştığımızı söyleyebiliriz. Bu da Bitcoin'in gün geçtikçe daha popüler hale gelerek ileri seviyede farkındalığının ve yeni kuşağın kullanımından kaynaklandığı değerlendiriliyor Hatırlanacağı üzere ilk Bitcoin alışverişi olan 2 Pizza astronomik rakam sayılabilecek ama o zaman için 2 pizza parasının sadece biraz üzerindeki 10k BTC ile yapılmıştı. Şimdi elinizde 10k BTC olsa ne yapardınız siz bir düşünün.

Elon Musk'ın BTC tahminine yönelik olduğu değerlendirilen Tweeti her ne kadar tutmasa da yatırımcıların büyük çoğunluğunda Bitcoin'in ATH seviyesinden daha yüksek seviyelerde bir geri dönüş gerçekleştireceği görüşü hakim. Elbette bunun ne zaman olacağını kestirmek zor olsa da Bitcoin ne zaman yükselecek? sorusunun cevabı bu sene içerisinde verilemeyecek gibi görünüyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst