Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Elon Musk, Twitter Yönetim Kurulu Üyesi Olmadı

Bonarous

Korgeneral
elon-musk-twitter.jpg
Tesla ve SpaceX'in milyarder patronu Elon Musk, Twitter'ın yönetim kuruluna katılmayı reddetti. Twitter CEO'su Parag Agrawal'ın yeni açıklamasına göre daha önce Elon Musk, Twitter Yönetim Kuruluna Katıldı başlığıyla açıkladığımız haberin tersi oldu. Eğer katılsaydı, Musk bugünden itibaren Twitter'ın yönetim kurulu üyelerinden biri olacaktı.

Twitter yönetim kurulu, Musk'a hissedarların ve kendinin çıkarlarına en uygun şekilde hareket edeceğini düşünerek bir koltuk teklif etmişti. Eğer Musk bu pozisyon teklifini kabul etse ayrıntılı bir geçmiş kontrolünden geçeeckti. Agrawal, Musk'ın yönetim kurulunda olmamasına karşın yine de fon sağlamaya devam edeceğini de söyledi.

Bir söylentiye göre yönetim üyelerinin Twitter'daki hisse payı %14,9'u geçemez. Musk'ın şirketteki payını artırmayı düşünebileceği için yönetim kurulunda olmayı reddettiği düşünülebilir. Elon Musk, şirketin %9,2'lik hisse kısmını satın almıştı. Diğer bir düşünce ise, Musk'ın yönetim kurulunda olması, Twitter'da paylaşacağı şeyler hakkında hareket alanını azaltacağı yönünde. Musk, daha özgür olmak için yönetim kuruluna dışarıdan fikir sunabilir.

Musk'ın Paylaşımları
Elon Musk, hissedar olduğundan beri birçok şey paylaşıyor. Paylaştığı gönderilerin çoğu Twitter'ı nasıl geliştirileceğine ilişkin öneriler ve anketler içeriyor, örneğin tweetlere bir düzenleme düğmesi eklemek gibi. Bu ankete 1,9 milyon kullanıcı katıldı ve kullanıcıların %91'i bu fikri beğendi.

Musk için spekülasyonlardan en önemlisi ve bizi en çok ilgilendireni ise Twitter için kripto paralarla ödeme almayı şiddetle önermesi. Dogecoin'i Twitter'ın resmi kripto parası yapmaya çalışan Musk, Twitter'dan hisse satın aldığında Doge %20 yükselmişti. DOGE şu anda $0,146'dan işlem görüyor. Bu arada Musk'ın alışıyla Twitter hisseleri de %28 yükselmişti.

Musk'ın önerdiği değişikliklerden diğeri de Twitter Blue premium abonelik hizmetinin kimlik doğrulama onay işareti içermesi gerektiği. Yani Musk, kamuya mal olmuş kişiler ile kuruluş hesaplarının farklı sembol almasını öneriyor. Bu sayede doğrulanmış kullanıcı hesap sayısı büyük ölçüde artacak ve bot ve spam hesapların yayılmasının önüne geçilmiş olacak. Bu, kripto dolandırıcılarının önüne geçmek için de iyi bir fikir.

Twitter'ın 2021 gelirinin %90'ının reklamlardan gelmesine karşın, Musk bir de "Artık reklam yok" şeklinde tweet attı. Elon Musk'ın diğer anket soruları şöyle:
  • Twitter ölmekte mi?
  • Şirketin San Francisco genel merkezi kimse gelmediği için evsizler barınağına dönüştürülmeli mi?

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Bu Elon Musk harbi ilginç adam ne yaptığı, ne amaçla yaptığı hiç belli olmuyor
Evet.*Elon musk Dogecoinle aşk yaşar* iki gün sonra Elon Muska'nın paylaşımı: Dogecoin💔

Adam kaldıraçlı işlem gibi. Ani ve sert kararlar veriyor.
 
Twitter için büyük kazanç olurdu yönetim kuruluna geçmesi halinde. Bir bildiği var demekl musk un.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,909
Kullanıcılar
6,741
Son üye
ysf
Geri
Üst