Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Ethereum Aylık Grafiği Üzerine Birkaç Kelam

Teknik Analiz

Korgeneral
Süper Moderatör
Ethereum hakkında yorum isteyen @ŞUMAHER'e ve tüm forum sakinlerine selamlar.

ETH kripto para piyasasında grafik hareketleri bakımından yani fiyatlamalara etkisi yönüyle hiçbir zaman olumlu katkılarda bulunmamıştır. Hep ortalığı karıştıran ve geçmişte defalarca yatırımcıyı büyük zarara uğratan bir birim olmuştur.

Son zamanlarda milyarlarca yatırımcının ETH'a yönelmesi ETH bayramı olacak şeklinde yorumlamaya başlandı; ama çok da bir hareket beklemeyin. Olursa BTC ve altcoinlerin ters orantısı kanunundan yükseliş olur.

Neyse grafiğe geçelim. Sadece aylık grafiğe bakalım. Bu yeterli olur.




ETHUSD AYLIK GRAFİKTE SAT SİNYALİ
TradingView_Screenshot_1666464165710.jpg


Bu grafik 2017 yılında yaşanan BTC düşüşü ve 2021 yılında başlayan BTC yükselişi ile birebir aynı seyrediyor. Yani tek başına ETH hiçbir zaman yön belirleyici filan olmamış. Hele balinalar çoğaldı, yükselecek gibi yorumlar hiçbir zaman işe yaramadı. Yok efendim 2021 yılı ETH yılı olacak, bilmem bu ay yüzde kaç yükselecek... Neyse ya.

ETH'un son aylık düşüş trendi yaklaşık 695 gün sürmüş. Şu an içinde bulunduğu aylık düşüş trendi ise daha yolun başında ve 155. gün civarında.

BTC hakkında aylardır düşüşü yazıp çiziyorum. ETH bundan en çok etkilecek altcoin olacak. Soluğu yine 400$ ve altında alırsa şaşırmayın ki 5 ay önce BTC düşüşü daha ikinci aydayken ETH 4950$ seviyesinden 880$ civarlarında düştü. Neyzen Tevfik'e selam olsun.

Başarılar.












Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.
 
Aradığım yorum vallahi hocam. Hani bazen gerçeklerin, bizim düşüncemizle bire bir örtüşmesini isteriz ya.. Tam o durumdayım.

Düşüş konusunda 600 $ ve altını sabırsızlıkla bekliyorum. :)

YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,899
Kullanıcılar
6,740
Son üye
mettug
Geri
Üst