Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Ethereum ve benzeri Kripto para birimlerinin Bitcoin ve Blockchain ile alakası nedir?

casamedya

Uzman Çavuş
Arkadaşlar Ethereum ve benzeri Kripto para birimlerinin Bitcoin ve Blockchain ile alakası nedir? Tam olarak bilgim yok internette fazla bilgi bulamadım açıkcası. Bu tarz şeylerle oldukça ilgilenmeye başladım.
 
Bitcoin hepsinin büyük abisidir. Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin hepsi bir amaca hizmet eder ve hepsi birbirinden bağımsızdır. Piyasa genellikle Bitcoin'in ivmesine göre hareket etse de kimi zaman yüksek hacimli altcoinler kimi zaman yeni projeler ve ico'lar kendi yolunu çizebilir.
 
En büyük fark, Bitcoin'in bir kripto para biriminden başka bir şey olamadığı gerçeği. Fiyat güzel, keyfî yerinde. Diğer taraftan Ethereum, şirketlerin yeni programlar oluşturmak için kullandıkları bir muhasebe teknolojisi gibi bir şey. ikisi de "blok zinciri" teknolojisi üzerinde çalışıyo ama Ethereum çok daha sağlam, çok amaçlı. Tek kötü yanı işlemler yavaş ve gönderim ücretlerinin çok yüksek olması. Gas fee yaktın bizi
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,683
Son üye
keycheck
Geri
Üst