Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Ftx Pes Etti

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
maxresdefault.jpg


Ftx geçen hafta kısa süreliğine çekim işlemlerini askıya almış çıkan likidite sıkıntısı haberlerini ise yalanlayarak bir sıkıntı olmadığını açıklamıştı. Bunun üzerine Cz tarafından yapılan açıklama ile Cz elinde bulunan tüm FTT tokenleri satacağını açıklamış Ftx de likidite sağlamak amacı ile diğer platformlarda ki varlıklarını kendi borsasına aktarmaya ve elimde bulunan tokenleri ve coinleri satmaya başlamıştı. Hatta bu süreçte 3 yıl satmama konusunda anlaşma yaptıkları Bit tokenleride sattıkları söylenmişti.

Dün yazmış olduğum yazıda FTT token 14 dolar seviyelerinde seyrederken akşam üzeri gelen haberler ile Cz nin ve bybıtın satışları ile FTT token ciddi kan kaybedip yeni bir Luna vakası oldu.

Screenshot_20221109-124521223.png


CZ Twitter üzerinden yaptığı açıklamada
Bu öğleden sonra FTX yardımımızı istedi. Ciddi bir likidite sıkışıklığı var. Kullanıcıları korumak için, FTX.com'u tamamen satın almak ve likidite sıkışıklığını gidermeye yardımcı olmak amacıyla bağlayıcı olmayan bir LOI imzaladık. Önümüzdeki günlerde tam bir DD gerçekleştireceğiz.
Kapsanacak çok şey var ve biraz zaman alacak. Bu oldukça dinamik bir durum ve durumu gerçek zamanlı olarak değerlendiriyoruz. Binance, herhangi bir zamanda anlaşmadan çekilme yetkisine sahiptir. FTT'nin önümüzdeki günlerde işler geliştikçe oldukça oynak olmasını bekliyoruz.
Şeklinde bir bildirimde bulundu. Bu açıklama ile birlikte bnb hızla yükselerek %20 ye yakın bir yükseliş göstererek 370 dolar seviyelerinin üzerine çıktı. Ancak ftx in battığı haberleri ile bitcoin dahil olmak üzere tüm kripto paralar ciddi düşüş yaşadı.

Ftx kurucusunun Twitter üzerinden yayınladığı bildiriye en garip tepki bu yıl güzel bir şekilde tüm dünyayı dolandıran terra ceosundan geldi. Terra ceosu haberi ftx diz çöktü şeklinde paylaşarak tepki topladı.
Screenshot_20221109-125726090.png


Ftx Türkiye platformu dahil olmak üzere satış süreci ile ilgili olarak para çekme işlemlerini askıya aldığını duyururak telegram kanalını mesajlaşmayı kapattı. Bir çok insanın mağdur olmasının haricinde herkes alım sürecinin nasıl ilerleyeceğini ve hem borsanın hemde FTT coinin geleceğinin ne olacağını merak ediyor.

Ftx tr telegram kanalından yapılan
Değerli kullanıcılarımız,

Binance ile FTX ve FTX TR'nin alım sürecine ilişkin görüşmeler başlamıştır.

Süreç ile ilgili yeni gelişmeler olduğunda sizlerle şeffaf bir şekilde paylaşacağız.

FTX TR, alım satım işlemlerine izin veriyor ancak genel merkezin politikasına uygun olarak kripto varlık ve Türk lirası çekimini geçici olarak askıya almıştır.

Kanun ve yönetmeliklere uygun olarak, kullanıcılarımız tarafından bize emanet edilen Türk lirası bakiyeleri bankalarımızda bulunmaktadır.

Para çekme hizmetlerinin yeniden başlaması hakkında sizi tekrar bilgilendireceğiz.

İşbirliğiniz ve sabrınız için teşekkür ederiz. 🙏🏻

Detaylar ↗️ https://destek.ftxtr.com/hc/tr/articles/10477121414929

👉🏻https://twitter.com/FTX_TR/status/1590268842927718400
Açıklama ile sürecin başladığı belirtilse de nasıl bir yol izleneceği açıklanmamış durumda.

FTX ceosunun konu ile ilgili açıklamaları ise Burada yer almaktadır.

Peki gelelim blockchain ve kripto paraların merkeziyetsiz ve güvenli olduğu konusuna Luna ile başlayan ve diğer sorunlar ile de devam eden süreçlerde incelendiğinde kripto paralar gerçekten merkeziyetsizmi bir kaç zengin kendini bilmez tüm herkesi nasıl parmağında oynatabiliyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,912
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst