Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Honeygain ile para kazan

  • Konbuyu başlatan Misafir474
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir474

Misafir
Merhaba bugün size honeygain uygulamasını tanıtacagım honeygain ile para kazanmak için tek yapmanız gereken şey internetinizi açık bırakarak google chromeda gezinmek zaten gezindikten sonra honeygain sitesi kendiliginden internet kullanarak honeygain wallette dolar üzerinden 20 dolar olana kadar biriktirmenizi saglıyor 1 ayda 20 dolar kazandıgını söyleyenler var sadece açık bırakarak kazanamazsınız hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız o tarayıcıda gezinmeniz gerekiyor honeygain sitesinden ve sitesindeki indirme linkinden honeygain uygulamasını indirebilirsiniz.Bir diger yöntem ise jumptask cüzdanında biriktirerek 20 dolar olmasına gerek kalmadan istediginiz zaman paranızı çekebilmenize imkan saglayan bir yöntem burada aynı şekilde tarayıcınızda internette gezinerek jmpt token biriktiriyor istediginiz zaman cüzdanınızda biriktirdiginiz jmpt tokenleri borsa hesabınıza çekebiliyorsunuz.
 
Buna benzer brave sitesinde gezinerek bat token kazanabilirsiniz
 
1 ayda 20 dolar kazandığını söyleyenler tek başına kazananlar değildir eminim. Bu sistemi 1 ağustos tarihinde aktif ettim ve hiç referansım olmadan 1 ayda 2.80 dolar kazanabilmişim. İnternetiniz ne kadar hızlı olursa olsun, TR ip'leri fazla tercih edilmediği için üzerinizden çok veri çekmiyorlar o yüzden sadece bu şekilde kazanç pek yüksek değil. Çok kazanmak için ya referans bulmalı yada offers bölümünden görevleri yapmalısınız. Sistemin kendi içinde riskleri de var, yeni başlamak isteyen arkadaşların bunları iyi anlaması gerekiyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,925
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst