Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Hotbit Ne Zaman Açılacak?

HOTBİT NE ZAMAN AÇILACAK.png


Hotbit ne zaman açılacak? sorusundan önce ilk sorulması gereken soru Hotbit Neden Kapandı ? olmalı sanırım. Özellikle avcı olarak tabir edebileceğim kişiler tarafından fazlasıyla kullanılan ve ufak tefek emeklemeyi başarmış hemen hemen her projenin ilk duraklarından biri olan Hotbit kripto para borsasında bir şeyler yolunda gitmiyor.

Hotbit Borsasında Neler Oluyor?

Hotbit borsasının başı eski bir yöneticisinin karıştığı bir olay sebebiyle dertte. Bu sebeple fonları durdurulan borsanın trade, yatırma, çekme gibi temel işlemleri kesmekten başka çaresi kalmamış görünüyor. Hotbit Ne Zaman açılacak sorusunun cevabı henüz belirsizliğini korumaya devam ederken, yatırımcılar fonlarının ne olduğunu merak ediyor. Yatırımları güven de mi?

Hotbit borsası yetkilileri tarafından yapılan açıklamada kullanıcıların endişe etmesini gerektirecek bir durum olmadığı, fonların güvende olduğu belirtildi. Ayrıca yaşanan olaya yönelik olarak olayla ilgili eski bir yöneticinin karıştığı bir olay olduğu, tedbir maksadıyla borsaya ait fonların dondurulması nedeniyle işlemlerin tamamını askıya almak zorunda kaldıkları dile getirildi. Yaşanan olayda fonlar dondurulmadan önce de personelden yerel güçlere yönelik ifade vermeye gidenler olduğunu, güvenlik güçlerinin ve adl makamların taleplerine harfiyen uyularak gerekli kolaylığın sağlandığı ve bu olayla borsanın kesinlikle herhangi bir alakası olmadığı vurgulandı.

Hotbit Ne Zaman Açılacak? sorusuna ilişkin şu ana kadar ele geçen tek bilgi, fonların durdurulması sebebiyle böyle bir işlemin yapıldığı ve borsanın fonların yeniden serbest bırakılmasıyla aktif hale geleceği yönünde. Ancak soruşturmanın süreci ve ne kadar süreceği ile buna bağlı fonların ne zaman serbest kalacağı ise belirsizliğini koruyor.

Pek çok kripto para platformu Hotbit borsasına yönelik tedbir alırken, kripto para izlem platformları Coinmarketcap ve Coingenko Hotbit borsasını sıralamadan kaldırdı. Hotbt borsası ise yaşanan prestij kaybına yönelik tedbirler almayı planlıyor. Yapılan açıklamada ilerleyen zamanda bir tazminat planının yayımlanacağı belirtildi. Hong Kong merkezli borsanın Dünya çapında çok sayıda kullanıcısı bulunuyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst