Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Şikayet Icrypex Referans Şikayet Var

Icrypex kripto para borsasına bir airdrop etkinliğini incelemek üzere üye oldum. Kimlik doğrulama sürecimi tamamladım ve airdrop için vaad edilen miktarı aldım. Bu konuda bir sıkıntı yok. Asıl sorun bundan sonra başladı.

Icrypex Şikayet var konusunu açmamın sebebi bu noktadan sonra başlıyor. Icrypex

Borsasında hemen hemen günümüz borsalarının çoğunda olduğu gibi referans sistemi var. 3 katman şeklinde ilerleyen bir referans sistemi. Sizin referanslarınız Katman 1, sizin referanslarınızın referansları Katman 2, sizin referanslarınızın referanslarının referansları Katman 3.

Ben airdrop etkinliğini de değerlendirerek referans linkimi birkaç arkadaşımla paylaştım. Sonuçta birileri üye oldu. İlk üye olan ne hikmetse Katman 2’ye düştü. Yani Katman 1 seviyesinde 0 kişi varken nasıl oluyorsa Katman 2’de 1 kişi göründü. Daha sonrasında canlı destek ile iletişime geçtim. KYC yapmadığı için Katman 2’de gözüküyor gibi saçma bir cevap aldım. Katman 2 ile KYC’nin ne alakası var? Olay burada son bulmuyor maalesef. Katman 2’deki kişi sayısı üye olan arkadaşlarımla beraber 3’e çıktı. Bu arada Katman-1 hala 0. Yani tabloya göre referansım olmadan referansımın referansı var. Ama aslında onlar benim referanslarım. En sonunda 4’üncü bir üye daha kazandım. İşte o an her şey tam arap saçına döndü. Katman 2’de olan 3 kişi “0” landı. Katman 1’de ise sadece son üye olan kişi görünmeye başladı. Yani 4 üyeden sadece birini görüyorum.

Canlı destek ile iletişim kurdum. 30-45 dakika arası bekletildikten sonra, diğer üyelerin işlem yapmadıkları için görünmedikleri, işlem yapan 1 üyenin ise Katman 1’de gözüktüğü aynı destek personeli tarafından söylendi. Bu arada üyelerin hiçbirinin kimlik doğrulaması mevcut değil. Yani ilk söylenenler tamamen durumu geçiştirmek için söylenmiş ki muhtemelen ikinci söylenenlerde benzer şekilde. İşin içinden çıkama, uydur gitsin. Yemedi, başka bir şey uydur. Acilen yazılımcılarını değiştirmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Canlı destek personelinin konuşma tarzından bahsetmiyorum bile. Bazı standart kopyala yapıştır kalıpları var. Onun haricinde babamın oğlu benimle daha kibar konuşuyor.

Sonuç: Elde var sıfır. Ne olduğunu kendilerinin de bilmediği bir sorunu dile getirip çözümsüz kalan bir müşteri ve bu sorunu umursamayıp geçiştiren bir destek personeli ( beraberinde bilgi aldığı diğer geçiştiren insanlar). Üzücü….
 
Daha önce ilk üye olana vad edilen Airdrop için üye oldum yatırmadılar canlı destek ise kyc Yapmamışsını diyor yaptım onaylandı diyorum yok diyor bende en son sizin yapacağınız deyip bıraktım hepsi aynı bunların global borsalar tek tek likidite açıklıyor bizimkilerde açıklasa da görsek ponzi gibi ilerliyor işler çünkü
 
Daha önce ilk üye olana vad edilen Airdrop için üye oldum yatırmadılar canlı destek ise kyc Yapmamışsını diyor yaptım onaylandı diyorum yok diyor bende en son sizin yapacağınız deyip bıraktım hepsi aynı bunların global borsalar tek tek likidite açıklıyor bizimkilerde açıklasa da görsek ponzi gibi ilerliyor işler çünkü
Canlı destek tam bir fiyasko zaten. Kirkorder (Kiracıları Koruma Derneği) :) benzeri, bilgisayarın başında otur, al bilgiyi uydurmaya çalış mantıklı bir açıklama gibisinden bir çalışma prensipler var sanırım.
 
2 gün içerisinde 2 farklı müşteri temsilcisiyle görüştüm (kendileri aradılar). Görüşmenin detaylarına inmeyeceğim. Ancak bu da bir ilerlemedir diye bahse konu şikayet yazısına ekleme yapmak istedim.... Biri zahmet edip foruma üye bile olmuş. (Fazla detaycıyım biliyorsunuz). Eksilerde bahsederken artıları söylememek olmaz.

Bu arada asıl araştırma bir ön satışa yönelikti. Edindiğim bilgiler rahatsız edici olsa da henüz araştırmamı tamamlamadım. Buna yönelikte ilerleyen zamanda bir paylaşımda bulunacağım.
 
Son düzenleme:

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,912
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst