Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kayıp Şehir Verasity

Verasity platformu ile yaklaşık bir ay önce tanıştım. Platform ile ilgili çok iyi düşüncelerim yok ne yazık ki! Bu yazıyı, Vesasity ile karşılaşabilecek kişilere uyarı niteliğinde kaleme alıyorum. Boşa vakit kaybetmemeleri için.

Öncelikle, buna benzer bir sürü platform var piyasada. Bunu bilmeme rağmen, ilk başlarda bu platforma yaklaşımım pozitifti. Bunun sebebi ise burayı, tanıttığı projeleri beğendiğim bir Youtuber’dan öğrenmiş olmamdı.

Verasity, kullanıcıların video seyrettikleri için VRA jetonları kazandıkları bir site. VRA da bu platformun tokeni.

Genellikle Youtuber olan kullanıcıların, kendi kanallarında yayınladıkları ve Verasity’nin reklamını içeren videolar mevcut bu sitede. Aşağı yukarı 20-25 tane video var. Ödül miktarı, bazı videolar için 100 VRA iken bazı videolar için ise yalnızca 10 VRA.

Videoların uzunlukları 3 dakika ile 20 dakika arasında değişiklik gösteriyor. Kazanılan tokenlerin miktarı videoların uzunluğuna bağlı olmuyor. Rast gele belirlenmiş sanki. Bazı videoların tamamını izleseniz dahi, bırakın 100 VRA’yı, 10 VRA bile kazanamıyorsunuz. Yani ödül alamıyorsunuz.

Bir gün önce izlediğiniz bir videodan 100 VRA kazanmışken, bir sonraki gün aynı videodan eliniz boş ayrılıyorsunuz. Bir belirsizlik ve düzensizlik hakim sitede.

Yaklaşık bir ay boyunca uğraştım. Minimum çekim tutarı olan 3000 VRA’ya ulaşana dek vazgeçmedim. Tabii para çekme işlemi esnasında 1000 VRA işlem ücreti ödemek durumunda kalmak can sıkıcı oldu.

Geleceği pek parlak bir platform gibi durmuyor. Siteye uzun zamandır hiç yeni video eklenmemiş olması, bunun açık bir göstergesi.

İnsanda terk edilmiş bir şehir izlenimi bırakıyor Verasity. VRA tokeninin değeri, ben bu siteye ilk kayıt olduğum zaman 0.0065 Dolar seviyesindeydi. Şu anda 0.0045 Dolar civarında. Günden güne kan kaybeden bir proje.

Zamanınızı daha değerli faaliyetler için ayırmanızı tavsiye ederim.
 
Gereksiz bir site, Gereksiz bir tanıtım Teşekkürler yine de,
Belki google'da merak edip gelen olur... :)
 
Aralık ayında oluşturduğum bir konu. Neden hortlattığımı merak ediyorsanız VRA tokenin inanılmaz artış yaşadığını öğrendiğim için diyebilirim. Yazıyı kaleme aldığım tarihte 0,0045 dolar olan VRA şu anda 0,033 dolar seviyelerinde. Böylesi sıkıntılı gördüğüm bir projenin yaşadığı artış beni çok şaşırttı. Çünkü yazıda da belirttiğim gibi zaman kaybıydı.

O dönem elimde 3000 VRA vardı ve 10 küsür dolara bozdurmuştum ve bir daha da uğramadım platforma.
3000 VRA'nın şu anki değeri ise yaklaşık 100 dolar. :)

Platform hala aktif bu arada.
 
Hocam siteye yeni üye oldum gelen mesajı ve site kurallarını okudum ama link koyma ile ilgili bir şey görmedim. Sitenin linki neden yok konuda link koymak yasak mı,googledan verasity arıyorum ama 2-3 site çıkıyor elbet bulurum ama daha kolay ulaşmak için link olsa iyiydi belki link koymama kuralı var bilmiyorum hatam varsa affola.
 
Hocam siteye yeni üye oldum gelen mesajı ve site kurallarını okudum ama link koyma ile ilgili bir şey görmedim. Sitenin linki neden yok konuda link koymak yasak mı,googledan verasity arıyorum ama 2-3 site çıkıyor elbet bulurum ama daha kolay ulaşmak için link olsa iyiydi belki link koymama kuralı var bilmiyorum hatam varsa affola.
Hayır öyle bir kural yok hocam, akla gelmemiştir. Site linki bu: https://www.verasity.io/
Coinmarketcap'te bu tür bilgiler bulunabilir.

Bu arada sitedeki belli bölümlerde referanslı link paylaşmak yasak sadece.
 
Gereksiz bir site, Gereksiz bir tanıtım Teşekkürler yine de,
Belki google'da merak edip gelen olur... :)
Çok çok önceleri üye olmuşum. Ne garip bende çok saçma buldum :) nedeni her izle dediği yere ayrı ayrı üye yapıyor sonuç izledim de o kadar video e sonuş walleti açtım sıfır :) yani diyeceğim o ki birbirine bağımsız girişler mi yaptırıyor nasıl bağlantı sağlayıp tokeni yollayacak çok karmaşık yapısı var. Theta var mesela o daha mantıklı bu açıdan kullanışlı. @KriptoLuis konuyla ilgili video çekilmelik bir durum :) wallet siteyle o kadar uçuk bağlantısız duruyor ki işin içinden çıkamadım yine baktım yine anlamadım ahaha
 
Şu anda izlediğiniz video başına 1 VRA veriyor. Eskiden video başına en az 10 VRA veriyordu. Hatta 100 VRA aldığımı bile hatırlıyorum birçok defa. Videoları kendileri izlesin parasını ben vereyim. 1 VRA nedir yaw :rolleyes:
Kaldı ki yine eskisi gibi her videoda da vermiyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,960
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst