Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto Paraları Silinme Korkusu Sardı

indir (15).jpg


Kripto paralar AYI piyasasının etkilerini fazlasıyla yaşamaya başladı. Son zamanlarda Bitcoin'de yaşanan hızlı düşüşler ve AYI piyasasının yatırımcıları birçok projeden kaçırmasından dolayı kripto paraların büyük bir kısmı piyasadan silinme tehlikesiyle karşı karşıya.

En son AYI piyasasında o an piyasada olan kripto paraların büyük çoğunluğu ortadan yok olmuş, o zamanın büyük kripto paralarından bazıları BOĞA piyasasına bomba gibi girmiş, bazıları da gereken ilgiyi daha sonrasında görmemişti. Bu durumu bilen yatırımcılar DOGE, SHIBA gibi meme tokenların ne olacağını merak ederken, gelişme potansiyeli gösterebilecekken, AYI piyasasının etkilerine kapılan pek çok projenin de akıbetini merakla bekliyor. Pek çok yatırımcı kazanç oranları nedeniyle potansiyel taşıyan ve henüz piyasada tam olarak tutunamamış projelere yatırım yapmışken, AYI piyasası her zaman olduğu gibi bu projelerden bazıları, hatta büyük bir kısmını piyasadan silecek gibi görünüyor.

Kripto Para projeleri sıfırlanma korkusuyla çeşitli ataklar yapmaya başladı. En azından piyasada tutunmak isteyenlerin bu yönde hareket ettiklerini söyleyebilirim. Ceek VR gibi pek çok kişinin duyduğu ve potansiyel taşıyan bir proje bile çeşitli yatırımcılarla görüşerek, aldığı büyük firma yatırımları ve desteklerin yanında fon toplama girişimlerine başladı. Bunun gibi pek çok proje de AYI piyasasında tutunabilmek ve bu süreçte çeşitli geliştirmeleri yapabilmek maksadıyla fon toplama faaliyetlerine hız verdi. Bazı projeler ise daha şimdiden fişi çekip çıktı gitti.

Kripto paralara değer veren bizleriz. Yani onlar bir arz talep dengesi üzerinden dönüyorlar. Projeler, trendler, arkasındaki isimler, yani bu piyasada çok bilinmeyenli denklemler kol geziyor. En basitinden örnek vermek gerekirse, bir önceki BOĞA sezonunun yıldızı sayılabilecek Litecoin, bu piyasada ezilmekten kurtulamadı. Bir önceki dönemde tamamen amaçsız etrafta dolaşan ama kullanılması da sevilen kripto para DOGE, Elon Musk'ın desteği ile zirvelere oynadı. İlk aşamada ona karşı çıkarılan bir diğer meme token Shiba durdurulamadı. işte çok bilinmeyenli denklemler buradan geliyor. DOGE şimdi popüler ve çok fazla kişi yükseleceği umuduyla yatırım yapıyor, maliyet düşürüyor vs. Ama bir daha ki BOĞA sezonunda DOGE bu kadar popüler olabilecek mi? Bir diğer soru Elon Musk o zaman da destek verecek mi? Ya da Elon Musk olacak mı? Hepsi birer bilinmez. Kısacası bu piyasada hangi projenin tedavülden kalkacağını, hangisinin yoluna devam edeceğini kestirmek zor.

Şahsi olarak 4 küçük ve kısmen yeni başlamış ya da gelişmiş projeye yatırımım mevcut. Bunların yanında BTC ve ETH yatırımlarımda var. Kısaca toplamda sepetim 6 kripto paradan oluşuyor. Kazanacak mıyım? kaybedecek miyim? Bunu zaman gösterecek. Ama BOĞA piyasasının oluşmasında insanların kulaktan kulağa yayılan zenginlik hikayeleri olduğunu söylemek yanlış olmaz. O zamana kadar eldekiler ne olacak göreceğim :)

AYI piyasası çok sayıda zengin çıkarmıştır. Bunu da unutmayın. maliyetlerin düşük olduğu zamanlardır. Doğru adım ve bol miktarda şansla güzel şeyler olabilir. Bunun hatırlatmasını da yapayım. YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst