Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Litecoin, Mimblewimble Güncellemesini Testnette Başlattı

Bonarous

Korgeneral
1-shutterstock_619625612.jpg


Litecoin Core 0.21.2 istemcisinin yeni bir sürümü test ağında başlatıldı. Bu sürüm Taproot ve Mimblewimble Extension Block (MWEB) güncellemelerini kapsıyor. Son sürümü mainnete getirmeden önce tüm hataların giderilmesi için çalışmaya devam ediyorlar. Litecoin'in yaratıcısı Charlie Lee, MWEB'i test ağında denemelerine yardımcı olan ve olacak herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Mimblewimble protokolü, artırılmış gizliliğe ve yüksek ölçeklenebilirliğe sahiptir. CoinJoin gibi gönderici ve alıcı cüzdanları gizlemeyi sağlayan teknolojiler de bu protokolde kullanılır. Protokolde hata aramaları devam ediyor ve Core 0.21.2 mainnette başlatılmaya yakın görünüyor. Protokldeki son birkaç kusur da bulunduğunda ağ yükseltilmiş olacak.

Taproot, Bitcoin blok zincirinde Kasım 2021'de etkinleştirilmişti.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
lite coinin global olması çok güzel ama ulusal-ulusal olarak ta olabilseydi daha hızlı bir altyapı olabilirdi.Ana yazılımında MIT/X11 licence nin kullanılması matıklı global çevreye açıldığından.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,811
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst