Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Moon Nation Game (MNG) Klasik Kasım

indir (6).jpg


Moon Nation Game (MNG) projesi için kasım ayları genelde yüksek beklentilerle geçer hale geldi. Bu Kasım ayı da bunun kanıtı niteliğinde. Geçmiş yatırımcıların hatırlayacağı üzere geçen yılın kasım ayında piyasada çok büyük vaatler mevcuttu. Bu vaatlerin en başında ilk 5 borsa, ilk 4 borsadan biri NFT anlaşması gibi söylemler bulunuyordu. Bu söylemlerin tamamı da CEO Ben Todar tarafından gerçekleştiriliyordu.

En başta sözlerini tutan bir proje niteliğinde olduğunda bu vaatleri gerçekleştirme olasılığına sıcak bakan ve Dünya'nın en büyük kripto para borsası CEO'su CZ ile fotoğraf paylaşan CEO sözlerini gerçekleştiremedi. Hatta bu sözlerinin geçtiği Tweet'leri bile silecek kadar ileri gitti.

Yine bir kasım ayı. Polygon ile anlaşılmış durumda. Bu anlaşma baki. O konuda bir sıkıntı yok. Eski kontrat içerisindeki likidite bekleniyor. Kilitlenmiş durumda ve 31 Aralık 2022 tarihinde açılacak. Bu likidite ile Polygon ağına entegre olarak çapraz ağ geçişleri yapılabileceği dile getiriliyor. Ayrıca V2 oyun için sene sonunu daha önce işaret etmiş olan CEO için, oyun lansmanı öncesi NFT arazi satışı gibi pek çok yapılması gereken büyük iş bulunuyor. Henüz bu konuda hamleler göremedik, ancak genel kanı likidite ile beraber birşeylerin biraz daha hızlanacağı yönünde. Yine de ben Moon Nation Game (MNG) CEO'sunun ipiyle kuyuya inmem. Tedbirli olun.

YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst