Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Moon Nation Game (MNG) V2 Belirsizliği Çözüldü

moon nation mng.jpg


Moon Nation Game (MNG) projesinde V1'den V2 kontrata geçiş işlemi takas kontrat vasıtasıyla sürüyor. Daha önce 11 Haziran'da biteceği duyurulan takas işlemi 20 Haziran tarihinde uzatıldı. takas süresi bittiğinde geçiş yapmayanların tokenlarına ne olacak sorusuna ise CEO Ben Todar son gün lütfedip cevap verme gereği duydu.

Yapılan açıklamaya göre 20 Haziran 2022 tarihi asıl takas için son tarih olacak. Ancak bu tarihten sonra da takas işlemleri devam edecek. Sadece takas işlemi cezalı olacak. İlk ceza oranı yüzde %5 olarak belirlenen projede, 20 Haziran tarihinden sonra geçiş yapmak isteyenler takas kontrat vasıtasıyla daha az token sahibi olarak geçip yapacaklar. Arada kesilen ceza ise söylenilene göre Haziran yani bu ay sonu açılması planlanan Stake havuzlarına aktarılacak. Bu karardan Türk yöneticiler dahil kimse memnun olmasa da bu yönde karar alındığı için yapacak bir şey yok deniyor. Ağırlıklı kitle belirlenen tarihten sonra takas kontratın kapatılmasını desteklese de anladığım kadarıyla holders sayısında ciddi düşüş görüneceğinden şuan bulunulan Binance Kuluçka Programında sorun yaşamaktan korkuluyor. En azından yapabileceğim akla mantığa yatkın tek açıklama bu diyebilirim.

Her şey Stake havuzlarına aktarılıyor. Anlamıyorum açıkçası onu da belirtmek isterim. Alım satımlardan kesilip burn havuzuna aktarıldı. Yakıldı yani 70 milyon yaklaşık. Sözleşme takasında o 70 milyon geri geldi haliyle ve yakılmak yerine stake havuzunda kullanılacağı açıklandı. Anladınız siz onu.

Kabak tadı vermeye başlasa da hala takip etmeye devam ediyorum. Bu sebeple bilgilendirmelerim sürecek. İyi forumlar.
 
Abuk sabuk aksiyonlar yaratarak gündemde kalmaya çalışıyor olabilirler. Ya da yaptıkları abuk sabuk hareketler projenin gündemde kalmasına yol açabilir. Reklamın kötüsü olur mu olmaz mı hep birlikte göreceğiz sanırım.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst