Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Özbekistan Borsalara Erişim Engeli Getirdi

kapak_104928.jpg


Özbekistan kendi ülkesinde lisans almamış tüm borsalara erişimi engelledi. Bahse konu durum Binance yetkilileri tarafından da doğrulandı. Kendilerinin de dahil olduğu FTX, Huobi, Bybit gibi pek çok borsaya erişim engeli getirildiği ve Özbekistan üzerinden bahse konu borsaların sitelerine erişilemediği dile getirildi. Ayrıca Binance yetkililerinin Özbekistan yetkilileri ile iletişim halinde olduğu ve BDT yani eski sovyet cumhuriyetlerinden oluşan Bağımsız Devletler Topluluğundaki faaliyetleri ile genişlemeye devam ettiğinin de özellikle altı çizildi.

Özbekistan yasalarına göre bir kripto para borsası ülkede faaliyet göstermek istiyorsa ve Özbekistan vatandaşları tarafından kullanılabilirliği için ülke içinde yetkili kurumlara başvurarak lisans alması gerekiyor. Bu zamana kadar herhangi bir yabancı borsa Özbekistan'da faaliyet göstermek için lisans almadı. Ancak bu kararın ardından lisans başvurularının ardı ardına geleceği tahmin ediliyor.

Şu an için Özbekistan'da lisanslanmış tek borsa, yerel bir borsa olan UzNEX. Şu an için Özbekistan'da erişilebilir ve yasal olarak işlem yapılabilecek tek kripto para borsası statüsünde bulunuyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,973
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst