Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Pumlx Token

Genel Amacı
Sağlık, metaverse
Kripto Para Tam Adı
Pumlx
Kripto Para Kısa Adı
Pumlx
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2022
Web Sitesi
https://pumlx.com/
images - 2022-10-03T081713.290.jpeg

PUML , sağlık, metaverse ve gerçek dünyadaki sağlık durumlarının oyunlaştırıldığı bir web3 spor, fitness ve sağlık şirketidir. Yaklaşık 3 yıldır devam eden bir uygulamanın geliştirilmesi ve ince ayarlarının yapılması ile blockchain tabanlı bir proje olarak kullanıma geçmiştir.

2021 yılında haata geçen move to earn uygulamasının başlatılması ile bir çok global şirketten önemli derecede yatırımlar almıştır. Web3 teknolojisinin kullanımı ile sağlık ve spor alanında günlük hayatta yapılan hareketler ve uygulamalar puml ile oyunlaştırılarak kullanılmaktadır. Uygulama ile uzun süreli hareketlerin, stake etme gibi özellikler ile kazançlı bir şekilde kullanılması sağlanmaktadır. Oyun içerisinde yer alan projeler ile nft ve kripto para sistemleri kullanılarak kullanıcıların hem spora ve sağlıklı yaşama teşvik edilmesi sağlanmakta hem de tüketicilerin yani kullanıcıların bu davranışları ile kazanç elde etmesi sağlanmaktadır.

PUML şirketi kuruluşundan bu yana ana amacı olan sağlıklı yaşam ile kazanma teması üzerine hareket etmektedir. Bu alanda çeşitli markalar ve sporcular ile iş birliği ve teşvik anlaşmaları yapılmakta ve gelecek içinde görüşmeler yapılmaktadır. Uygulama ile hayata geçen taşı kazan sisteminde nft sahiplerinin günlük hayattaki davranışları ile kazanç elde etmeleri sağlanmaktadır.

Uygulama içerisinde iki farklı token bulunmaktadır. Bu özellik bir çok uygulamada da bulunmaktadır. Sistemin uygulama içinde kazanç olarak verilen tokeni puml ekosistem tokeni yani harcama tokeni ise pumlx olarak belirlenmiştir.

Pumlx erc-20 tabanlı bir ekosistem oluşturmaktadır. Maksimum arzı 500 milyon adetle sınırlı olacak şekilde dolaşıma sunulmaktadır. İlk dolaşım adedi 27 milyon adet olarak belirlenmiş piyasa yapıcı olarak ise ilk listelemede 32 milyon adet kullanıma sunulacaktır. Ön satışın büyük bir bölümü tamamlanmış durumdadır. Mevcut dolaşımda ise 85 milyon olacaktır.

PUML ekosisteminde Kurumsal sağlık, nftler, hayırseverlik ve sporcu zorlukları gibi farklı bölümler yer almaktadır.

Not: Sistem ile ilgili bu bilgiler whitepaper üzerinden elde edilmiştir. Uygulama android ve iosda mevcut olup android için ülkemizde kullanıma açık değil olarak görünmektedir. Uygulama içinde kyc zorunludur.
 
Yakında açarlar ülkemize de bence.

Oyna kazan ile ilgili detaylar mevcut mu? Daha doğrusu move to earn
Egzersiz yapmak in nft alımı gerekiyor anladığım kadarıyla bazı özellikler açıkmış bazıları zamanla açılacakmış yatırım yapmadan kazanma sistemi aktifleşmiyor. Uygulama olsaydı daha detaylı inceleyecektim tablete yabancı ülke hesabı açıp yaptım ancak çalıştıramadım.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,738
Son üye
Berat28
Geri
Üst