Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Sandbox Evreni Büyürken Fiyat Artıyor!

hsbc.GIF


Sandbox Evreni Büyük Markaların Katılımıyla Büyürken SAND'in Fiyatı Da Yükselmeyi Sürdürüyor

Sandbox ekosistemi, büyük markaların tercihi olmaya devam ederken bu durum SAND’in fiyatına olumlu olarak yansıyor.

Dünyanın en büyük finans kuruluşlarında olan HSBC bankası Sandbox sanal evreninden bir arsa satın alarak metaverse’ye adım attığı dün yayınlanan bir basın bülteni ile duyuruldu. Satın alınan sanal arsa üzerinde oyun, finans ve spor meraklılarının eğlenceli vakit geçirebileceği bir alan oluşturulması planlanıyor.

HSBC yöneticileri tarafından yapılan açıklamada metaverse’nin gelecekte web3 için çok önemli olacağı ifade edildi. Ayrıca, HSBC’nin, yeni gelişen sanal platformlar ile müşterilerine güzel fırsatlar sunmak için çalışacağı vurgulandı.

HSBC’den önce, Warner Music Group, Gucci ve Ubisoft gibi büyük markalar Sandbox evrenindeki yerlerini almıştı.

Sandbox tarafından yapılan açıklamalarda ise HSBC gibi bir dünya devinin metaverse’ye adım atmasının web3 gelişimi için çok önemli bir adım olacağı belirtildi.

HSBC gelişmesinin ardından bugün Sandbox, yeni bir marka ile daha anlaşma yaptığını duyurdu. Sandbox’un bu defa anlaştığı marka, moda sektöründe kendine iyi bir yer edinmeyi başarmış olan Singapur merkezli ALTAVA Group oldu.

Yapılan bu yeni anlaşma ile dijital oyunlar ve lüks moda ürünleri ile ALTAVA’nın kendi ekosistemini büyütmek istediği vurgulandı. ALTAVA, çıkaracağı NFT ürünlerini Sandbox üzerinde yerleşecekleri alanda inşa edecekleri sergi salonunda topluluğa sunmayı planlıyor.

ALTAVA, 24 Mart 2022 tarihinde ilk NFT koleksiyonu platform üzerinde satışa sunacak.

Sandbox platformunun hem geçmişte yaptığı büyük marka anlaşmaları hem de son dönemde yaptığı bu iki büyük anlaşma ile piyasada oldukça ses getirdiği görülüyor. Yapılan bu anlaşmaların pozitif yansımaları SAND fiyatında fark edilebiliyor.

3,6 milyar dolar piyasa değeri bulunan SAND’in son 24 saatte 1,3 milyar dolardan fazla hacim gerçekleştirdiğini görüyoruz. Toplam arzı 3 milyar olan SAND, son bir hafta içinde %7,8 oranında artış kaydederken son 24 saat içinde ise %9 oranında yükseliş yaşamayı başardı.

Ethereum tabanlı olan SAND, Harmony, Polygon ve Solana ağlarında da mevcut. Güncel fiyatı 3,20 dolar seviyelerinde bulunan SAND’in Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,40 dolara ulaştığını da hatırlatayım. Bu gidişle o seviyeler tekrar görülebilir.

SAND, Binance, Huobi, Kucoin, Gate, MEXC Global gibi daha pek çok borsada listeleniyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Hoş gelmişler, yanlış bilmiyorsam bir bankanın metaverse arsası satın aldığı ilk case oluyor sanırım.
 
Her metaverse projesi farklı vizyona sahip. araştırmak lazım ben p2e projelerinden bakıyorum genelde çünkü oyunları çıktığı zaman değerlenebilecek potansiyelde olduklarını düşünüyorum.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,964
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst