Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

SatoshiTurk'te Nasıl Kazanırım?

Öncelik merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda yeni gelen üyelerin olaya kaba tabirle bodoslama dalmaya çalıştığını ve bunun sonununda kısa süreli yasaklanmalarla başlayıp sonunda süresiz uzaklaştırmayla bittiğini gördüm.Çok okuma adetimiz yok. Aslında o bodoslama dalanlarına benzer üyeler geldiklerinde bunu da okuyacak mı şüpheliyim ama en azından bazı şeylere çözüm olması açısından bu içeriği hazırlamayı uygun buldum.

Öncelikle bazı temel şeylerle başlayalım.

Hangi Kategorilerde Kazanç Sağlarım?


Kaç Kelimede Kazanç Başlıyor?

Açtığınız konularda 50 kelimeye ulaşmadan kazanç sağlayamazsınız.

Kazanç neye göre belirleniyor?

Kazancınız level sistemine göre belirleniyor. Level sistemi de mesaj sayınıza göre.

Mesaj sayımızı arttırmak için ne yapmalıyız?

Öncelikle yaygın yapılan hata her gördüğü konunun altına saçma sapan yorumlar yapmak. Eski konuları hortlatmak. tabi gerekiyse hortlatılabilir ama sırf teşekkür etmek için hortlatıyor adam. yani yanlış anlamayın ama" bir siz akıllsınız, kalan herkes salak zaten"

Bana soruyorlar bu mesaj sayısına ulaşmak için ne yapmak lazım diye. Öncelikle dürüst olun. Çaba gösterin. Çaba gösterenler kendini belli ediyor. Daha basitini söyleyeyim kripto parayla ilgilenen ya da uzaktan yakından ilgi duyan birileri var zaten bu forumda. Ben öyle değerlendiriyorum. Bu insanlarında arkadaşlarıyla çeşitli kripto para olayları ya da kripto paraların kendileri hakkında fikir yürürtüğü, tartıştığı bir gerçek.

Örnek vermek gerekirse:


- Bu shiba ne kadar yükselir?

- Bence yükselmez ya ben gelecek görmüyorum. bana göre metaversede gelecek var.

- Herkes shibayı konuşuyor ama. Çok konuşulan yükselir bence.

- Çok konuşulan yükselmiş olsaydı Luna yöne eski yerine gelirdi. O iş öyle kolay değil malesef.

Bu konu uzar da uzar. Yani istenen şey samimiyet sizden bu forumda. Shiba ile ilgili "Soru sor" kategorisine bir konu açtınız. Arkadaşınız ya da arkadaşlarınızla beraber, birlikte otururken nasıl tartışıyorsanız (küfürler harici) öyle tartışın konuyu. Bundan kolayı var mı gerçekten. 1 Ay olmadan benim bulunduğum seviyeye gelirsiniz.

Tabiki bu konuda şöyle bir ayrıntı var. Foruma katkı sağlamadığınız zaman radarımızda oluyorsunuz. Özellikle benim, emin olabilirsiniz. Faydalı bir şeyler yaptığınız görürsek de gereken hoşgörüyü sağlıyoruz. Kısaca tüm bunları yaparken de çabalayın. İnanın yazı yazmak, bir şeyler üretmek o kadar zor değil.

Bazıları fiyatları eleştirmişti bir zamanlar. Gidin makale sitelerine, içerisinde kişisel fikirlerinize yer verebiliyor musunuz. Bir kelime hatasından yerin dibine sokuluyorsunuz. Acımasız bir sektör, fazlasıyla bulundum içerisinde. Parayı veren alıcının her zaman kıymetli olduğu bir ortam oralar .Çoğu makale sitelerinde yazarlık için önce ücret ödemeniz lazım. Ödememeniz gerekenlerde de kuş kadar ücret veriyorlar. Burada özgür bir ortam yaratmaya çalışıyoruz. Size bu kripto parayı yazamasın demiyoruz. Sipariş vermiyoruz, içinizden gelenleri emeğinizi görmek istiyoruz Bunları yapması bu kadar zor olmamalı. Ayrıca belli levelden sonra hesaplarsanız o sitelerin kat ve kat üstünde alıyorsunuz. Ulaşmakta dediğim gibi zor değil. Kolay yoldan ulaşmak isteyenlere zor sadece, hatta bizler varken imkansız. Emek ve katkı olduktan sonra gerisi geliyor.

Başka sitelerden içerikleri kopyalayabilir miyim?

Size içerik kopyalamanız için kim para öder? önce onu sorayım. İçerikleriniz özgün olmalı. Elbette kaynaklardan yararlanabilirsiniz ama özellikle söyleyeyim çalıntı içeriklere şahsen tahammülüm yok, 3- 5 kelimesini değiştirip spin dediğimiz şekilde servis edenlere de aynı şekilde. Ağır bir şekilde cezalandırırım. Bilginiz olsun. Benim gözümde hırsızlıktan farkı yok. Ayrıca sistemi bugün kandırmaya çalışan yarında aynı şeyi yapmaya çalışacaktır. başlamadan vedalaşalım derim ben.


Yönetici arkadaşlara soru sorabilir miyim?

Her yönetici arkadaş sürekli aktif olamıyor. Gidip de o dönemin en pasif yöneticisine mesaj yazarsanız cevap alamazsınız. Görüyorsunuz zaten yöneticilerden kim aktif kim pasif o dönem. Ona göre yazın mesajınızı, elimizden gelen yardımı yapmaya çalışalım. Sonra ben yazdım cevap gelmedi olmasın.


Çok güzel bir sistem. Çoğu kişi kıymetini bilmese de kıymetini bilenlere oldukça güzel kazandırıyor. Sizlerin de gerçekten sistemde tutunarak aramızda kalmanız dileğiyle....
Hocam çoğunluk değil yeniler böyle. Çoğunluk böyle olsa 50 tane daha kural koyulurdu :D
bende kazanmak istiyorum nasıl yapıcam
 
bende kazanmak istiyorum nasıl yapıcam
Öncelikle 25 adet mesajınızın olması gerekiyor. 25 adet mesajınız olduktan sonra https://satoshiturk.com/bitcoin/wallet dan cüzdanınızı aktif etmeniz gerekiyor. Sonrasında ilk 10 dakikada level 1 olarak sistemde yer alacaksınız.
 
Öncelikle 25 adet mesajınızın olması gerekiyor. 25 adet mesajınız olduktan sonra https://satoshiturk.com/bitcoin/wallet dan cüzdanınızı aktif etmeniz gerekiyor. Sonrasında ilk 10 dakikada level 1 olarak sistemde yer alacaksınız.
Para kazanmak için öncelikle 3ncü mesajı %100 kopya, diğer mesajlarının çoğu ilgisiz ve bazıları da post kasmak için sadece alıntıyı paylaşma olmazdı. Hayatında başarılar dileyelim arkadaşa hocam :)
 
Para kazanmak için öncelikle 3ncü mesajı %100 kopya, diğer mesajlarının çoğu ilgisiz ve bazıları da post kasmak için sadece alıntıyı paylaşma olmazdı. Hayatında başarılar dileyelim arkadaşa hocam :)
Hocam cezalı üyeler bölümünde ceza alanları paylaşmaz oldunuz ya :D
Bence paylaşın biraz göz korkutalım. Ekstradan cezalı üyeler yerinde insanları güldürmek için "Silivri'ye kargolandı", "Allah'a havale edildi" gibi tabirler kullanabilirsiniz :D
 
yeni başlayanlar için güzel bir yazı teşekkürler
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst