Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Shiba Yanıyor

indir (18).jpg


Doge killer lakabıyla özellikle Doge coinin popüler olması ve elon Musk tarafından desteklenmesiyle ortaya çıkan ve adını bir köpek cinsinden alan Shiba Inu (SHIB) piyasaya son sürat girmiş ve o zamanki meme token patlamasından da faydalanarak kendine yükseklerde yer bulmayı başarmıştı. ilk 20'lerin içerisinde kendine yer ulmayı başaran ve büyük bir kitle tarafından desteklenen Shiba Inu (SHIB), meme token furyasının azalmasıyla birlikte gerileme dönemine girdi. Hala popüler olsa da gün geçtikçe değer kayıplarıyla yatırımcı kaybettiğini söylemek mümkün.

Shiba Inu (SHIB) diğer meme tokenların aksine kendini geliştirmek için çok çeşitli adımlar atmaya çalışıyor. Günümüzün popüler trendi NFT gibi alanlara da el atmaya hazırlanan Shiba Inu (SHIB) özellikle piyasadaki miktarı ile rahatsız edici bir boyutta bulunuyor diyebiliriz.

Yaklaşık 1 katrilyon Shiba Inu (SHIB) bulunuyor. Bu Shiba Inu (SHIB)'nun %41.03'ü yakılmış durumda. Bu konuya daha sonra değineceğim. Shiba Inu (SHIB) anonim kurucu Ryoshi tarafından kuruldu. Ancak Ryoshi projeden çekilerek Shiba Inu (SHIB) arzının yarısını Ethereum'un kurucusu Vitalik Buterin'e gönderdi. Bu olay sonrası ciddi tırmanış yaşayan Shiba Inu (SHIB)'nun eline geçen %50'lik kısmından satış yapan ve bu satış nedeniyle Shiba Inu (SHIB)'nun yükseliş sürecinden sert düşmesine sebep olan Vitalik Buterin; daha sonrasında tüm satıştan gelen ve elinde kalan miktarı ya yaktı, ya da bazı kuruluşlara bağışladı. Kısacası başındaki beladan kurtuldu. İşte Vitalik Buterin Shiba Inu (SHIB)'nun %41.02'lik kısmını yaktı.

Günümüzde Shiba Inu (SHIB) yakma furyası oluşturulmaya çalışılıyor. Merkeziyetsiz bir token olan Shiba Inu (SHIB) için çeşitli geliştirmeler ve fiyata etki edebilecek işlemler yapılmaya çalışsa da yeterli gelmiyor. Stake programı başlatıldı ama ödüller yatırımcıları tatmin etmedi. Shiba Inu (SHIB) için bir yakım sistemi bulunmuyor. Bu sebeple gönüllülük esasıyla yakım gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar yaklaşık 12 aylık süreçte toplam arzın yaklaşık %0.01'i yakıldı Yani koca bir hiç, koca bir fiyasko.

https:/shibburn.com/
adresinden yakılan miktarı güncel olarak görebilirsiniz. Bu yazının kaleme alındığı an itibariyle yakım miktarı 410.377.689.052.394 adet.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst