Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Son Ethereum (ETH) Verilerine Dikkat!

binary-code-g30e901dd2_640.jpg


Bu Veriler Ethereum’da (ETH) Yaşanması Muhtemel Hareketliliğin İşareti Olabilir Mi?

Kripto para piyasası verilerini analiz eden IntoTheBlock platformu bu hafta kripto para borsalarından ciddi miktarda ETH çıkışı olduğunu belirledi.

Platformun araştırma sorumlusu olan Lucas Outumuro, bu hafta gerçekleşen ETH borsa çıkış miktarının lider altcoinin yükselmesini sağlayabileceğinin altını çizdi.

Ethereum (ETH), özellikle Merge güncellemesi haberiyle son dönemde yukarı yönlü bir hareketlenme yaşadı. Son 1 aylık performansına baktığımızda ETH’nin 1020 dolar seviyelerinde 1880 dolar seviyelerine çıktığını görebiliyoruz. Hatta şu anda ETH 2000 dolar sınırına dayanmış durumda. ETH’de bu hafta yaşanan yüklü borsa çıkışı verilerini ortaya koyan analiz platformu aynı zamanda borsalara 132 milyon dolar değerinde BTC girişi olduğunu da gösteriyor.

Bu durum aklımıza ETH yükselirken BTC düşecek mi sorusunu getiriyor. Ve elbette bununla birlikte, BTC düşerken ETH’nin yükselme olasılığının ne olduğu sorusu da aklımıza geliyor. Eğer böyle bir şey mümkün olursa kripto piyasasının dinamikleri kökten değişebilir. ETH piyasanın yeni yıldızı olabilir ve BTC’ye rağmen ETH piyasayı peşinden sürükleyebilir. Ethereum’un Bitcoin'e göre daha işlevsel bir proje olduğu da göz önüne alındığında hiç de göz ardı edilemeyecek bir düşünce olabilir bu.

Elbette bu sadece bir varsayım. Peki sizce mümkün mü?

Ayrıca, kripto para piyasasının mevcut değerinin 1,23 trilyon dolara ulaştığı da yine veriler arasında yer alıyor. Bununla beraber, toplam 310 milyon dolar değerinde long ve short pozisyonun da tasfiye olduğu yine veriler arasında gözümüze çarpıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir
 
Ben geçen sene bitcoin 17k görecek demiştim nedense karşı çıkanlar olmuştu.

Bitcoin alt yapısı smart contract desteği olmadıkça çökmeye mahkumdur.

Smart contract çalışmaları yapılıyor bu gerçekleşirse bitcoini kimse tahtından edemez gibi.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst