Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

TAMADOGE Ön Satış

tamadoge-coin-msjO_cover.jpg


Son zamanlarda kulağıma gelen ve artık araştırma gereği duyduğum token TAMADOGE ile ilgili bilgilere aşağıdaki konu üzerinden ulaşabilirsiniz:


Şimdi gelelim ön satış aşamasına. Ön satış aşamasına katılabilmek için https://buy.tamadoge.io/ adresi üzerinden cüzdanınızı bağlayarak USDT,ETH ya da kart ile alım gerçekleştirmeniz gerekiyor. kart ile alım işleminde alt limit 30 dolar, ETH ve USDT ile alımlarla alt limit 1000 TAMADOGE olarak belirlenmiş.

Ön satış aşama aşama gidiyor ve her yeni aşamada fiyat ufak ufak artmaya devam ediyor. Şuan bu yazıyı kaleme aldığım anda, her ne kadar bu aşama bitmek üzere olsa da 1 USDT ile 36.36 TAMADOGE alınabiliyor. Bir sonraki aşamada 1 USDT ile 33.33 TAMADOGE alınabilecek.

Yukarıda bahsettiğim tokenın henüz ön satış aşamasında olduğunu ve güvenilir bir borsa listemesinin olmadığı belirterek yapacağınız yatırımların sorumluluğunu almanız halinde yatırım yapmanızı öneririm. Ayrıca ön satışa katılmayı düşünüyorsanız bile boş bir cüzdanınız ile katılmanızı, siteye bu cüzdanınızı bağlamanızı, aktif kullandığınız cüzdanı buraya bağlamamanızı ileride sorun yaşamamak için şiddetle tavsiye ederim. Ben sadece araştırdım. Alım gerçekleştirmedim. Bilginize.

Yatırım Tavsiyesi Değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst