Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bilgi TFUEL Madenciliği Nasıl Yapılır ?

  • Konbuyu başlatan Ramazanakbulut
  • Başlangıç tarihi
R

Ramazanakbulut

Misafir
Bu yazımdaki bahsedilenler yatırım tavsiyesi değildir

TFUEL coin’in şu anki değeri 3,19 ytl olarak binance borsasında mevcut durumdadır.
Bu madencilik içi yapmamız gerekenler oldukça basit sadece bir bilgisayara ihtiyacımız var fakat şunu söylemem gerekir eğerki ekran kartınız güçlü değilse zarar etmekten başka bir şey yapmamış olursunuz bunuda internetten hangi ekran kartı ne kadar hash gücü sağlamakta bakmanızı öneririm baktıktan sonra ise kazancınızı hesaplamak için google de bağzı siteler mevcut.
Elektirik konusuda bir hayli önemli durumda olduğu için bunada dikkat etmek gerek çalıştırdığınız ekran kartı tabi 24 saat çalıştırırsanız ayda 1700 tl maksimum elektirik çeker bilgisayarınız dizüstünde bu fiyat düşebiliyor aylık kârımızı hesaplarken elektirik faturasından ekleyelim elektirik ölçeriniz varsa ne kadar geleceğini sizde hesaplayabilirsiniz zarar etmemek için bunlar şart
Gelelim TFUEL madenciliğine https://www.thetatoken.org/ bu adrese girdip aşağıya indiğinizde
F4AC6671-6AC9-4273-873B-77208BD225F6.jpeg
Sonra kırmızı alanla işaretlediğim yere basarak dosyayı indirin bi taraftan inerkende bizde cüzdan adresimizi oluşturalım ana sayfaya tekrardan gelip
D0E23325-B317-4EB9-AC06-CE4227693C6B.jpeg
cüzdan yazan bölüme basıyoruz ardından bizi attığı bölümde aşağı tarafta yazan cüzdan oluştura basıp bir şifre belirliyoruz sonrasında ise 12 tane kelime dosyası otomatik olarak bilgisayarımıza inmekte sonra ise açılan ekranda TFUEL coin seçerek cüzdanı kopyalayıp indirdiğimiz dosyayı kurduktan sonra madenciliğe başlamaya hazırız demektir.
Açılan uygulamada cüzdan adresimizi yazarak giriş yaptıktan sonra TFUEL earna basıp sol üstteki çalıştırma gücümüzü seçip madenciliğe başlayabiliriz cüzdana yatma işlemi uzun sürmekte bildiğim kadarıyla 1 ay sürebiliyor yoğunluğa bağlı bir durum yattıktan sonra ise cüzdanımıza gelerek göndere basıp binance veya TFUEL cüzdanı bulunduran borsaların cüzdanlarına göndererek paramızı çekebiliriz kazançlar ekran kartına göre değişmektedir okuduğunuz için teşekkür ederim
 
Ekleme yapayım. Eskiden 3-5 günde bir video decode ve upload gelir, ortalama 1 TFUEL ödül verirdi. Artık her gün bir görev geliyor, ortalama 0,17 kadar TFUEL veriyor.
Uygulamada üç tane power mode mevcut: Light - Medium - Full

Tahmin ettiğiniz gibi bilgisayarın gücünü ne kadar kullanacağını seçiyorsunuz. Burada full seçmenin şu anda hiçbir manası yok zira uygulamanın açık kalmasıyla verilen ödüller inanılmaz düştü. Mantık light modda açık kalıp her gün bir görev yapması. Her gün açık kalırsa ay sonunda ortalama 5 - 5,5 TFUEL ödül alırsınız, bu da 15 TL falan eder. Ödüller düşürüldüğünden beri hiç kullanmadım ben.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst