Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Tron Ağının Başı Usdd İle Dertte

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
usdd-0530.jpg


Kripto para piyasasında şımarık çocuk olarak tanınan hakkında bir çok dolandırıcılık iddaası bulunan Justin Sun şimdi de tron Ağının stablecoini Usdd ile gündeme geliyor.

Justin Sun tron vakfından emekli olduğunu açıklasa da bir şekilde piyasada kendisine yer bulmayı edinebiliyor. Son olarak ise daha piyasalar terra ağını sorununu atlatamamamış iken Tron ağzındaki benzer sorun ile Sun yine gündem de. Usdd henüz yeni bir stable coin bu sebeple büyük borsalarda yer almasa da bir çok borsada işlem görüyor. Son bir haftadır bir olması gerektiği gibi 1 dolara sabitlenemeyen usdd tron Ağının ana coini olan trx ide yanında sürüklüyor.

TRX son düşüş döneminde resmen çivilenmiş gibi aynı fiyat aralığında kalmıştı. Buda şahsi fikrim epey bir yatırımcı toplamasına neden olmuştu. Ust vakasında sürekli olarak usdd nin güçlü bir yapısı olduğunu savunan Sun usddnin pegini kaybetmesi ile düşündürücü bir twit attı. Tam olarak atılan twit terra kurucusu Do Kwon' un attığı twit ile aynı olunca herkesin aklına ama geldi.

20220615_051710.jpg


USDD 13 haziran itibari ile düşüş eğilimine başladı. Bu düşüş sonrasında ust den daha fazla miktarda teminat bulundurulduğu açıklanan usdd için sun 2 milyar dolarlık usdd savunma planını duyurdu. Gün içerisinde 0.95 seviyelerine kadar gerileyen usdd anlık olarak 0.97 usdt seviyelerinden işlem görüyor. Bazı yatırımcı ve uzmanlar aşgoritmik stable coinlerin 1 e 1 eşit olmayacağını bu sebeple 0.97 ile 1 arasında gidip geleceğini belirtse de ust vakasından sonra çok güven vermiyor gibi. Tabi bunda Sun'un geçmişi de ön planda tutuluyor.

Stablecoinlerde şahsi fikrim en sağlam duran Ethereum tabanlı usdc gibi duruyor.

YTD
 
USDC aynı zamanda gerçek dolar karşılığına da sahip deliğ miydi? Ceplerinde gerçek dolar var diye okumuştum bir ara.. Ama emin olamadım şimdi?
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst