Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Türk Kullanıcılara Özel M-DAY ARTL Coin

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
FVsQjs0XsAEOg_r.jpg


MEXC borsası Türkiye pazarına gerçekten önem veren borsalardan birisi bu anlamda gerek Türk fenomenlerle olsun gerekse haber platformları ile olsun bir çok etkinlik düzenliyor. Daha öncede Türk kullanıcılara özel m-day projesi düzenleyen borsa yine bir m-day programını türk kullanılara özel düzenliyor. Bu anlamda diğer m-day programlarından daha hafif katılım şartlarıda sağlanmış oluyor.

Mexc borsası tarafından m-day etkinliği düzenlenen proje ise Artlink platformunun yerel coini olan ARTL coindir Coin ile ilglili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

ARTL m-day programı için kullanıcıların 20 Haziran saat 13:00 ile 23 Haziran saat 13:00 arasında kullanıcıların spot işlem alanında hacim yapmaları gerekmektedir. Min. katılım oranı 300 usdt işlem hacmidir. Yapılan işlem hacmine göre alınacak bilet sayısı da değişmektedir. Kullanıcılar aldıkları biletler ile birlikte 23 haziran günü m-day alanından çekilişe katılım sağlaması gerekmektedir. Daha sonrasında ise yapılan çekiliş ile kullanıcılara ücretsiz bir şekilde ARTL coin verilecektir.

Toplam Ödül Havuzu: 98.181 ARTL
Kazanacak Bilet Sayısı: 500
Bilet Başına Coin: 141 ARTL
Artl Listelemesi: 23 haziran saat 18:00 (ilk listeleme değildir)

yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst