Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Üniversite tecrübelerim

Özgün

Uzman Onbaşı
Öncelikle merhaba herkese. Bu yazıda kendi fikirlerimi anlatacağım. Ben lisedeyken üniversite deyince ilk aklıma gelen şey amfi de ders işlemek olurdu. Her bölümün böyle büyük sınıfları oluyordur diye düşünürdüm. Sizin de kafanızda bu şekilde canlanıyorsa bunu tamamen unutun. Çünkü her bölümde amfi olmayabiliyor. İlk sınıfa girdiğimde amfiyi göremeyince çok şaşırmıştım. Dizilerden felan gördüm büyük ihtimalle, o yüzden bütün bölümler amfi de ders işliyodur düşüncesine kapılmıştım. İlk hafta çoğu kişi genelde gelmez ve ders işleyen hocalar oluyodur ama genelde ilk hafta derste işlemezler. Gelenlerle tanışırsınız, hatta hep beraber bir yere oturup sohbet edersiniz. Bazıları belki kaynaşmak istemez hatta suratınıza bile bakmayabilir. Gruplaşmalar felan olur. Genelde o gruplar mutlaka ayrılır. İlk başta her şey ve herkes çok iyidir. Ta ki vizeler gelene kadar. Hatta vizelerden bi iki hafta önce sizinle hiç konuşmamış biri size iyi davranmaya ve konuşmaya başlamıştır. Bunlar tabi ki not için ya da kopya vermeniz için. Üniversite de gerçekten çok farklı insanlar tanıyacaksınız. Bazılarını çok seveceksiniz, bazılarının da nasıl bir karakter olduğuna çok şaşıracaksınız. İlk başta size çok iyi davranan insanlar aslında kötü niyetli de çıkabilir. Her şeye en başında tavrınızı koymanız lazım. Ki sizinle not için ya da kopya vermeniz için arkadaşlık kurmasınlar.
 
Çoğu insanın size çıkarsız yaklaşmayacağının bir örneği daha. Size de güzel bir tecrübe olmuş mesafeli olmak her zaman iyidir.
 
Üniversite ortamı gerçekten çok garip bir ortam. Her öğrencisinden her öğretmenine kadar çok farklı karakterler ve kişilikler ile tanışıyorsun. Öğrenciler konusunda yine istediğine mesafe koyup istediğin ile arayı iyi tutabiliyorsun ama öğretmenler konusunda bu mümkün olmadığı için çok daha fazla dikkat etmek gerekiyor.

Şuan okuduğum sınıfta bir hocamız ile aramız çok iyi, arkadaş gibiyiz bazen okuldan çıkıp okeye giderken. Diğer hocamız sınıfta nefes aldırmıyor resmen.

Sınav kağıdını görmek istediğin için " Beni dava edip davayı kazanmadığın sürece bu kağıdı sana göstermem" diyen hoca mı dersin,
Sınavda doğru çözdüğün soruya puan vermeyip büte gir bütte geçersin zaten sen biliyorsun, geçemezsen de bu sorunun puanı orda veririm diyen mi dersin her türlü hoca mevcut.

Bilmeyenler için, üniversitede hocalar bütler de kağıt başına para alırlar, oyüzden bazı hocalar sürekli büte bırakır öğrencileri
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst