Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Walken Token (WLKN)

Genel Amacı
Game Fİ, oyna kazan, NFT
Kripto Para Tam Adı
Walken
Kripto Para Kısa Adı
WLKN
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2022
Web Sitesi
https://walken.io/

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
Picture134.png


Kripto alanında son dönemlerde oyna kazan sistemleri büyük oranda ilgi görüyor. Bu alanda özellikle Stepn ile birlikte yürü kazan ve sür kazan alanında büyük projeler oluşmaya başlıyor. Bu alandaki nft tabanlı projelerin tercihi ise solona ağı oldu. Walken de bu alanda hizmet vermeyi amaçlayan bir oyna kazan nft tabanlı blokchain projesi olarak ortaya çıkıyor. Walken android ve ios tabanlı uygulaması ile kullanıcıların hareket halinde olarak egzersiz yapmalarını ve bu sayede de wlkn token kazanmasını sağlamaktadır.

Oyun içinde CAThlete ismi verilen karakterler edinmektedir. Gerçek hayatta yaptıkları egzersizler ile oyuncular karakterlerini yükseltmekte ve sanal alanda rakipleri ile savaşlara girebilmektedir. Wlkn token Walken nft sisteminin bir ödeme ve ödüllendirme aracı olarak kullanılmaktadır. Oyuncular topladıkları wlkn ler sayesinde karakterlerinin hızlarını, güçlerini ve dayanıklıklarını artırabilmektedir.

Oyuncular sistemdeki rakipleri ile eşleşerek yapmış oldukları mücadeleler ile wlkn token kazanmasını sağlamaktadır. Oyun içerisinde iki farklı kazanç sistemi bulunmaktadır. Bunlardan birincisi WLKN tokendir. Bunu kazanmak için oyuncuların bir birleri ile yarışmaları gerekmektedir. Yapılan mücadelelerde elde edilen sonuçlara göre oyuncular wlkn token kazanmaktadır. İkinci sistem içi ödüllendirme aracı ise mücevherdir. Oyuncular attıkları adımlar ile mücevher kazanmaktadır. Oyun içinde oyuncuların attıkları her bin adım bir mücevher olarak ödüllendirilmektedir.

Oyun içinde bulunan pazar yeri ile oyuncular nft alım ve satımı yapabilmektedir. Oyuncular CATthlete karakterleri alış verişi yapabilecekleri gibi karakterlerini güçlendirmek için eşya alım satımı da yapabilmektedir. Uygulamayı android ve ios markette indirerek kullanıma başlayabilirsiniz. WLKN Henüz ön satış sürecinde olduğu için bir fiyat ve piyasa bilgisi bulunmamaktadır.

WLKN Toplam Arzı: 2 Milyar Adet
Sözleşme : Solona https://solscan.io/token/EcQCUYv57C4V6RoPxkVUiDwtX1SP8y8FP5AEToYL8Az
Whitepaper:https://walken.io/static/walken_lite_paper.pdf

Promosyon kodu: ZHTQH93

Uygulama Linki : https://walken.onelink.me/9xPb/tu311r30
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
50 dolarlık bir yatırım yaptım bakalım. İnsanların ilgisini çekebilecek bir proje. Hem savaş var, hem yürüyüş sayıyor, hem de para kazanma vaadi var. Huobi ve gate gibi 2 büyük borsada da listeli. Tutar gibi YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,928
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst