Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Wall Street Games (WSG) Büyük Düşüş

indir (24).jpg


Yaklaşık 1 sene önce sizlere bu forum üzerinden BSC ağında yerleşik 1 katrilyonluk maksimum arza sahip Wall Street Games (WSG) projesini anlatmıştım. Daha doğrusu temel bilgilerini tanıtmıştım. İlgili yazıya aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.



Gelelim başlığın temel nedenine. öncelikle ben bıraktığımdan beri ondalık kısma 2 sıfır eklediğini söyleyerek söze başlayayım. Basit oyunlarla Play to earn konsepti üzerine kurulu bir proje Wall Street Games (WSG) projesi. Peki hiç mi bir şey yapmamışlar? Büyük ölçüde piyasaya bağlasam da asıl sorun tatminkar olmayan oyunlardan kaynaklı gibi geliyor bana Oyunda elbette kazanç cezbedebilir ama önemli noktalardan biri de tutkunluktur. Bir oyunun tutkunu olduğunda yeni bit tutku buluncaya kadar o oyuna sarılırsın. Ancak küçük basit oyunlarda bu durum pek geçerli değil. Ayrıca çok kazandırdığı da söylenemez. Bir sürü uygulama sorunu da cabası. Ben şahsen o kadar uğraşacağıma az bir miktar alırım ki uygulamadan da muhtemelen o kadar kazanılır, yatırır beklerim :) Tabi ki bu benim mantığım.

Proje Android ve IOS (Test) uygulamasını piyasaya sürmüş durumda. Yani ilerliyorlar. Ancak geriliyorlar. Proje BSC ağında başlamış olmasına karşın Polygon ve Metis aına da yayılmış durumda. Gate.io gibi Dünya'nın büyük borsalarından birinde listeli durumdalar. Zemin güzel, her şey güzel ama yol kat edemiyorlar.

Dediğim gibi gerek piyasa, gerek trend yakalayamam gibi sebeplerle büyük düşüş yaşayan proje 100x çıkış beklenirken 100x'lik bir düşüşü yatırımcılarına gösterdi. Projeyi tanıtan ben olduğumdan ve düşüşünü gördüğümden bu durumu sizlerle paylaşmak istedim. Demek ki neymiş, Metaverse olmak her şeyi kurtarmıyormuş. Biraz kalite bolca da şans gerekiyor diyebilirim.

YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst