Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

WearU (WRU) Proje ve Ön Satış İncelemesi

indir (2).png


WearU (WRU) son zamanlarda revaçta olan Metaverse projelerinin en çok aradığı giyilebilir teknolojiler alanında çalışma yapacağı açıklanan bir projedir. Projeyi detaylı inceleme fırsatı bulduğumda rahatsız edici durumlarla karşılaştığımı belirterek yazıya başlamak istiyorum.

WearU ne vadediyor?

WearU aslında çok farklı alanlarda giyilebilir teknolojiler vadediyor desek doğru olur sanırım. Ama Web sitesi üzerindeki görseller ile whitepaper incelendiğinde ağırlıklı olarak modaya odaklanacakları yönünde bir kanaat oluştu bende. Aslında çıkış mantığı güzel. Rahatsız edici noktalar projenin vadettikleri değil, bunları nasıl yaptığı.

Projeyi şöyle düşünün, taktınız ekipmanı ve herhangi bir sanal mağazaya gidip üzerinize bir şeyler denediniz. Oldu mu olmadı mı test ettiniz. Gayet mantıklı bir fikirden yola çıkılmış olduğu görülüyor. tabi birçok detay var bu durumun içerisinde. Oluşturulacak avatarlar sürekli değişim geçirmesi gerekebilir. Özellikle genç yaştaki insanlar için bu durum daha sert farklılıklar gerektiriyor bildiğiniz sebeplerden dolayı. kilo alımı, aşırı zayıflama konularına falan girmiyorum bile. yani avatar kişi ile tam uyumlu olmalı ki Metaverse evreni üzerinde istenen tecrübe yaşanabilsin.

WearU Ekibi Kim?

WearU ekibi aslında beni en çok rahatsız eden durumların başında geliyor. CEO Ajeenckya G, CTO Nachiket K ve 2 kişi daha. Bu ekibin tamamını incelediğimde çeşitli yazılım geçmişleri olmakla beraber blockchain alanında bir çalışmaları olmadığını görüyorum. İsimleri bu piyasada çok olmayan, sosyal medyaları neredeyse 2019 yılından beri pasif. Bu yeni projeyle birlikte yeniden aktifleşen insanlar. Doğru düzgün takipçileri bile yok. Demek istediğim anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Yani bu projede fon olarak koyulmak isteniyorlar, işin içinde başka bir iş var gibi geliyor bana. Danışman olarak ön satış öncesinde Moon Nation Game (MNG) CEO'su Ben Todar ve ekibinin geldiğini ve sosyal medya hesapları dahil bu ekip tarafından yönlendirildiğini de ayrıca belirtirsek rahatsız edici detayların arttığı görünüyor.

Özellikle Ben Todar'ın atmış olduğu son Instagram paylaşımda WearU (WRU) için " Yeni Girişimim" demesi, bir proje danışmanından çok arkasındaki isim izlenimi veriyor. Özellikle çıkardığı Moon Nation Game (MNG) özelinde yatırımcıların memnun olmadığı ve verilen bazı sözlerin tutulmadığı, V2 oyun için milyon dolarlık bir fon toplanması gerektiği ve ay sonunda yapılacak olan arsa satışının çoğu kişi tarafından başarısızlıkla sonuçlanacağı değerlendirildiğinden, kendi ismini kullanmadan çevresini kullanarak yeni bir fon toplama girişimde bulunmuş gibi bir izlenim veriyor bana.

Sosyal medyanı kontrol edecek kimse yok. Görünen o ki bu konuda deneyimin bile yok. Her şeyi sözde başka bir projenin eline veriyorsun. Bir anda piyasaya çıkıp ön satış planlıyorsun.

WearU Ön Satış

Her projenin başlangıç aşamasında bir fon toplama ihtiyacı duyduğu söylenebilir. Bu çoğu proje için geçerli. Wearu ön satış yaparak yaklaşık 600 bin dolarlık bir fon toplamayı hedefliyor.

Gelelim detaylarına. Detaylarına gelmeden önce beni rahatsız eden ikinci konunun da bu ön satış olduğunu söyleyebilirim.

Satılacak toplam token sayısı : 1 milyar adet

Toplam token: 10 milyar adet

Satılacak oran : %10

Satış fiyatı: 1666.66 WRU =1 BUSD

Minumun Alım 100 BUSD

Maksimum Alım: 3000 BUSD

Tarih : 22 Haziran 2022

Tabi ki bu alımları farklı farklı cüzdanlar üzerinden gerçekleştirerek çoğaltabilirsiniz.


Gelelim detaylara. AYI piyasasındayız malum. şu an sözde ortak ve danışman projenin arz dengesiyle kıyaslandığında ön satış fiyatı Moon Nation Game (MNG)'nin en az 2 katı gibi görünüyor. Yani MEXC, Hotbit, Lbank gibi borsalara girmiş ve Binance Kuluçka programındaki bir projenin şu anki fiyatının çok çok üstünde bir ön satış fiyatıyla karşımıza çıkıyor. WearU ön satış fiyatı pahalı demek yeterli olur sanırım.

Bir diğer detay ön satış fiyatının BUSD'ye endekslenmiş oluşu. onunda dolara endeksli olduğu düşünüldüğünde AYI piyasasında gün geçtikçe dezavantajlı hale gelmeye devam eder diyebilirim. Genellikle BNB üzerinden bu token BNB denklemi yapılırdı. Ama bu projede sabit bir gelir elde edilme amaçlanmış gibi görünüyor. Daha önce bahsettiğim detayları hatırlarsanız, altında başka işler arayabilirsiniz.


Özetlemek gerekirse;

1- Ekip tam bir saçmalık. Sosyal medyada yoklar bile. Bir anda hadi adını şuraya yazalım denilerek ortaya çıkmış bir ekip gibi. Zaten ekip sanki o 4 kişiden ibaret gibi. başka kimse yok. Kendi sosyal medya hesaplarını bile kontrol edemiyorlar.

2- Sözde danışman Ben Todar "Girişimim" diye bahsediyor. Kendi sosyal medya hesaplarından sürekli projenin reklamını yapıyor.

3- AYI piyasasında para toplama yolu olarak görünen arkasında farklı bir ekibin olma ihtimali bulunan bir proje.

4- Apar topar yapılan bir ön satış mevcut. Tam da Moon Nation Game (MNG) ay sonu arsa satışının başarısız olacağı konuşulurken,

5- Fiyatı pahalı, ayrıca dolar bazlı sabitlenmiş AYI piyasasında ön satışa kadar dengesizlik mevcut olacak. Bariz acemi işi gibi duruyor. Danışman projenin arzına göre 2 katı fiyatta, belki daha da fazla.

6- Ben Todar bile ola arkasında daha kendi projesinde bir şeyi başaramamış insanın hiçbir şey başaramamış insanlara verdiği danışmanlıktan ben hiçbir şey beklemiyorum.

7- Sitesi hatalarla dolu, butonlar çalışmıyor. Hiç profesyonel bir iş gibi değil.


Ben almayacağım, ama alana da mani olmam. ne istiyorsanız yapabilirsiniz. Sadece benim burnuma kötü okular geliyor. proje amacı güzel ama arkası karanlık gibi.


Yazdıklarım şahsi fikirlerimdir. Yatırım tavsiyesi değildir. kendi risk değerlendirmenizi kendiniz yapın.
 
AYI piyasasındayız malum. şu an sözde ortak ve danışman projenin arz dengesiyle kıyaslandığında ön satış fiyatı Moon Nation Game (MNG)'nin en az 2 katı gibi görünüyor. Yani MEXC, Hotbit, Lbank gibi borsalara girmiş ve Binance Kuluçka programındaki bir projenin şu anki fiyatının çok çok üstünde bir ön satış fiyatıyla karşımıza çıkıyor. WearU ön satış fiyatı pahalı demek yeterli olur sanırım.
bu piyasada cesaret isteyen adımlar.
 
Ön satış esnasında fiyatın dolara sabitlenmiş olması zaten yatırımcıya değil, proje sahibine avantaj sağlayan bir durum. Piyasadaki genel düşüşün süreceğini göz önünde bulundurursak tamamen projeyi korumak için alınmış bir tedbir olarak duruyor. Yanlış zaman seçmişler başlamak için. YTD.
 
bu piyasada cesaret isteyen adımlar.
Zaman yanlış, fiyat yanlış, ekip yanlış
Ön satış esnasında fiyatın dolara sabitlenmiş olması zaten yatırımcıya değil, proje sahibine avantaj sağlayan bir durum. Piyasadaki genel düşüşün süreceğini göz önünde bulundurursak tamamen projeyi korumak için alınmış bir tedbir olarak duruyor. Yanlış zaman seçmişler başlamak için. YTD.
Kesinlikle hocam. Bu piyasada zor. Tabi arka planda kendileri alıpsatış gerçekleşti göstermezlerse
 
Ben Todar'in MNG projesini nasıl mahfettiğini göz önünde bulundurarak bu projeye danışmanlık yaptığını düşünmek, aklıma kılavuz karga durumunu getiriyor.
Ön satışa katılacak arkadaşlara şimdiden bol şans ve sabır diliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Ben Todar'in MNG projesini nasıl mahfettiğini göz önünde bulundurarak bu projeye danışmanlık yaptığını düşünmek, aklıma kılavuz karga durumunu getiriyor.
Ön satışa katılacak arkadaşlara şimdiden bol şans ve sabır diliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Hala kendi bildiğini okumaya devam ediyor. Sürekli erteleme, sürekli bahane. Acaba çok merak ediyorum o danışmanlık yaptığı projeyi de bu piyasa şartlarında ön satışını yaptırması ne kadar mantıklı. Hani piyasa kötü o yüzden kendi rojesinde erteliyor ya birşeyleri
 
Yapılan eleştirileri de kabul etmiyor. Twitter paylaşımına hiçbir şekilde argo kullanmadan eleştiri yaptım, anında engelledi. Böyle giderse dünyanın en iyi oyununu da yapsa, projesini de üretse sonu hüsrandan başka birşey olmayacak.
 
Yapılan eleştirileri de kabul etmiyor. Twitter paylaşımına hiçbir şekilde argo kullanmadan eleştiri yaptım, anında engelledi. Böyle giderse dünyanın en iyi oyununu da yapsa, projesini de üretse sonu hüsrandan başka birşey olmayacak.
Kuluçka programına seçilince bir değişti. Kendini birşey zannetti. Projeyle beraber adını silecek piyasadan haberi yok.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,238
Mesajlar
60,271
Kullanıcılar
6,715
Son üye
leeyan35
Geri
Üst