Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Yazı Yaz Para Kazan - İnternetten Para Kazanma - Blog Açıp Para Kazan

bir siten olacak ve orada reklam vereceksin bir nevi öyle anladım. yok mu direk bir site orada yazalım ve kazanalım
Yaz kazan ve makalehizmeti var tabi birde satoshiturk.com var ancak ciddi emek istiyor yazma işi ben sadece yazı yazarak yeni bir laptop aldım bir kaç ayda ancak ciddi yorucu olabiliyor özellikle bahsettiğim iki makale sitesinde haftalık alt limit var
 
Blog yazarak para kazanmak için yapılması gerekenleri tek tek açıklıyorum. En çok para kazanan bloglar hangileridir? Bir blog açıp bunu doğru bir şekilde dizayn ettikten sonra para kazanmanız kaçınılmazdır. Ben oluşturduğum tüm rehberlerde insanlara para kazanabileceği bir blogu nasıl oluşturabileceğine dair yararlı bilgiler gösterdim. İnternetten para kazanma serüvenime blogumla başladım.

Evet gayet mümkün. Artık teknoloji ve internet vazgeçilemeyecek bir araç oldu. Blogdan para kazanmak istiyorsanız size müthiş yöntemlerden bahsedeceğim.


Bu rehberimde internet sitesinden para kazanmanın en etkili yollarını gösteriyorum. Blog yazarak para kazanmak azim, kararlılık ve emek gerektiren bir iştir. Aşağıda blog yazarak para kazanmak adlı içeriğimi destekleyen somut bir örnek bırakıyorum. Bir günde 177 TL kazanan bir site düşünün. Çok iyi değil mi?

Ekli dosyayı görüntüle 11007

Google Adsense nedir?​


Google Adsense, sitenize yerleştirdiğiniz reklamlar sayesinde blog yazarak para kazanmanızı sağlayan bir reklam platformudur. Size verdiği reklamları blogunuza yerleştirdikten sonra para kazanmak için ziyaretçilerinizin bu reklamlara tıklaması ve reklamları görmesi gerekiyor.

Adsense ile Nasıl Para Kazanılır?​


Google Adsense ile kazanmak için öncelikle kayıt olmanız gerekir. Yalnız kayıt olmadan önce web sitenizde bulunması gereken bazı kriterler vardır.


Bu kriterler Google Adsense başvurunuzun kabul edilip edilmeyeceğini belirleyeceğinden dolayı mutlaka uygulamanız gerekir. Blogdan para kazanmak için bu kuralları ve uyarıları dikkate almalısınız.


Google Adsense onay alma işleminden hızlıca geçebilmek için blog sitenizde bulunması gereken kriterler:


  • Hakkında sayfası,
  • Künye,
  • İletişim sayfası,
  • Gizlilik politikası,
  • Başka reklamların olmaması gerekir,
  • Telif hakkı içerebilecek resim, video ve benzeri içeriklerin bulunmaması gerekir.

Yukarıdaki kriterleri uyguladıktan sonra Adsense başvurunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz

Adsense’den Ne Kadar Kazanırım?​

Blog yazarak para kazanmak için uygulanabilecek en iyi yöntemlerden biriside Adsensedir. Çünkü bir kere kazanmaya ve yüksek hit almaya başladığınızda kazancın ardı arkası kesilmeyecektir. Her ay düzenli olarak 1.500-3.000 TL arasında para kazandığım birçok site yaptım. İnanın bana bundan çok daha fazlasını kazananlar var.

Bu işte önemli olan istikrar, sabır ve devamlılık. Blog yazarak para kazanmak için her gün düzenli olarak içerik girmelisiniz.
yeni başladım deneyeceğim teşekürler
 
Google Adsens'i duydum gerçekten de sorunsuz ödemelerini yapan bir yer yazdıgınız blog yazısının özgün ve dogru olması önemli burada dikkat çekmek için resimlerle süsleyebilirsiniz blogunuzu.
 
Adsensede bir blog oluşturdum ve reklamları yerleştirdim fakat tıklanma olmuyor istatistikler hep aşağı yönde gösteriyor bunun içim takipçi mi edinmek gerekiyor farklı bir yöntemi var mı acaba
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst