Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

YKS için son 51 gün

Merhabalar 12. sınıf MTAL öğrencisiyim bilişim alanındayım ve sınava 51 gün kalmış durum da, açıkcası sınavlar konusun da hep berbattım açıkcası sınav da süresi sıkıntısı yaşamadım hatta ilk çıkış dakikasından erken çıktım genel olarak fazla çalışmadım ama yumurta gelince tavuk ne yapacağını şaşırır şekil de sonuçlar açıklanınca şaşırdım .
Hedefim Bilgisayar programcılığı bana gereken puan 320 benim ek puan hariç çıkardığım puan genel olarak 266 ama şu var ek puan hesaplamadan baktığım da okul bana 50 puan veriyor 1 puanla istediğim bölümü kaçırıyorum şuan netlerim kısaca
Türkçe 16 mat 11 sosyal 11 fen 0 durum da sadece biraz paragraf çözerek girdim ve şuan paragraf asılmaya başladım diye bilirim :D matematik için de problemere yoğunlaşmayı düşünüyorum ve kısaca bu kısıtlı gün de ne yapa bilirim bilmiyorum tavsiye ede bileceğiniz her şeye açığım ..
 
Bilgisayar programcılığı mezunuyum ve sana tek tavsiyem düzgün bi okula gitmeye çalış yoksa bölüm hiç bir işe yaramıyor maalesef
 
imkanın varsa orada okuyan öğrencilerle iletişime geçmeye çalış, hocaların durumunu öğren. Başıma geleni anlatayım arkadasımla aynı bölümü farklı okullarda okuyoruz onun ögrendigi şeyler farklı benimkiler farklıydı. Diğer okuldaki arkadasım c# c++ php falan görüyodu ben labview diye birşey görüyodum. Çünkü müfredat diye bir şey yok hoca ne biliyorsa onu anlatabiliyordu. Web tasarım dersine matematik hocası giriyodu bizde, aksam youtube da video izleyip sabah gelip bize derste anlatıyodu, izledigi videoları bile bulup evde yapıyoduk sonra okulda baska şeyler ögrenmeye ugrasıyoduk.

Bölüm dersimiz olan LabView di. Program güzel fakat bizim ülkede kullanılacabilcek bi imkanı yok, okulda gördüklerim tamamen zaman kaybıydı benim için ona ragmen derece yaptım ama dedigim gibi düzgün okul olmadığı için o ögrendiklerim bir işe yaramıyor maalesef.

Php görüyoduk ama sadece temel seviye herşey yarım ögreniyosun. Bu yüzden ilk önce tek bir dal seç kendine mobil sektörümü, bilgisayarmı ,web tasarım mı, her neye hevesin varsa ona yönel. Cünkü bölümde tarihten tut photoshopa kadar herşeyi baslangıc seviyesinde ögretiyolar, yani bölüm bitince elle tutulur bişey olmuyor ortalıkta o yüzden hedef secip kendin tamamlaman gerekiyo
 
Her senekinden farklı bir sınav olur. Sıralamalarla puanlar aşırı oynar. Bir sene daha çalışmak isteyen çok fazla öğrenci olacaktır. Bu arada Bilgisayar Programcılığı uzaktan eğitimleri de tercih edebilirsin, örneğin Marmara Üniversitesi. Eğitim zaten genel olarak 2 senedir uzaktan. :) Önlisans bölümlerinde okula gidip gelmek, derslere fiziki olarak girmek çok şeyi değiştirmiyor şahsi fikrim.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,683
Son üye
keycheck
Geri
Üst