Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

YouTube Video İzle Kazan

video izleyerek çok kez para kazandım fakat şu aralar kazançlar mı düştü bilmiyorum hiç farketmedimde ama kazanç var evet fakat çok yüksek kazanmak ne biliyim imkansız gibi
 
günlük 10 tl veriyorsa 2 gün ugrassak 20 tl kazanırız ugraşmaya deger bence nede olsa yatırımsız kazandırıyor.
 
Sitemiz özellikle youtube üzerinden izlenme almaya yönelik bir site. Oldukça iyi bir üye hacmine ulaşmış durumda. Bu sayede de hem izleyen hem izleten tarafından makul ölçüde insan bulunmakta.
Çalışma şekli:
Sitede yayınlanan youtube videolarını izleyerek kazanç sağlıyorsunuz. Kazanç sistemi kredi üzerine ve sitenin kendi kredi oranı 10 bin kredi 1 tl şeklinde. Ancak sitede diğer insanlarla kredi alışverişi yapabildiğiniz bir kredi pazarı bulunmakta. Burada da kredi oranı 6.500- 7000 kredi 0.90 TL şeklinde alıcı bulunmaktadır. Minimum 1 TL lik ilan açabilirsiniz. Satışın %10 u komisyon olarak kesilmekte ve 1 liradan 90 kuruş kalmaktadır.

Videolarda 15 saniyede bir kazanç sağlanmakta. Kazanç oranı videonun kaç x olduğuna göre değişmekte. Sitede 100x e kadar video yüklenebilmektedir. Yani x1 bir video 15 saniyede 15 kredi kazandırırken, 100x video 15 saniye 1500 kredi kazandırmaktadır.
Sitede videoları izleme zorunluluğu bulunmaktadır daha doğrusu aktif olan sayfada bulunmak zorundadır yoksa saymaz.
Referans sistemi biraz farklıdır. Ücretsiz üyeliklerde sizi referans yapan kişi de ücretsiz üyeyse, referans yapan kişiye bir seferlik 100 kredi ve 1 kuruş vermektedir. Ancak sitedeki premium üyeliklerde alınması durumunda referanslarınızın kazançlarından kazanç sağlayabilirsiniz.
Ayrıca premium üyeliğin bir diğer avantajı kredi pazarında ücretsiz üyelikler 2 ilan açabilirken premium üyeler 100 ilan açabilirler.
Günlük ilgilenirseniz 10 TL, sadece uzun videoları izlerseniz (Daha doğrusu 1-2 saat açık bırakırsanız) 1-2 TL rahatlıkla kazanabilirsiniz.
Sitede minimum ödeme limiti 20 TL dir ve herhangi bir komisyon ödenmeden papara üzerinden çekilebilmektedir.
Sitede sahte üyelikler için tespit yapılmakta ve sahte üyelikler süresiz olarak engellenecek kazançları ödenmemektedir.
Uzun süredir düzenli ödeme aldığım bir sitedir.
Siteye girdiğinizde kimlik bilgilerinizi doğru veriniz. Yoksa papara üzerinden ödeme alamazsınız. Bol kazançlar dilerim.

Referanslı Link: https://www.vidoix.com/r/2432
Refsiz Link: www.vidoix.com

Referansım üzerinden üye olursanız sevinirim.
Deneyeceğim mutlaka
 
Referans Sistemi değişti. Artık referans geliri elde edebilmek için premium olma şartı kalmadı. Herkes referanslarından gelir elde edebilir.
Hocam Şikayetvar'da pek hoş şeyler okumadım site hakkında. Site hala güvenilir mi? Durduk yere hesaplar kapatılıyor mu? Ödemeler yapılıyor mu? 20 TL için köle olmam ama insanlık hali :D Merak...
 
bir soru soracağım kredileri tl ye çevirmek için ne kadar kredi olması gerekiyor ve kaç kredi kaç tl.
az önce baktımda 10.000 kredi için 1tl gibi me geldi böyle ise şaka gibi kimse enayi değil. Lütfen sistem hakkında detaylı bilgisi olan varsa yorum yazabilirmi. 1000 kredi 1 tl ise güzel ama yok 10.000 kredi 1tl ise değmez zaman harcamaya cevaplarsanız sevinirim.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,683
Son üye
keycheck
Geri
Üst