Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

youtubeabone.com- video izle, beğen, abone ol -kazan Ödemeleri

Site içinde yaklaşık 3000 adet , ödeme aldıklarına dair üyelerin kendi paylaştıkları ödeme belgelerini görebilirsiniz. Yer yer aklıma geldikçe giriş yaptığım ,kimi zaman bir kaç ay hiç uğramadığım bu siteden aldığım 6 ödemeyi altta paylaşıyorum.
Ekran Görüntüsü (138).png


 
Site içinde yaklaşık 3000 adet , ödeme aldıklarına dair üyelerin kendi paylaştıkları ödeme belgelerini görebilirsiniz. Yer yer aklıma geldikçe giriş yaptığım ,kimi zaman bir kaç ay hiç uğramadığım bu siteden aldığım 6 ödemeyi altta paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 578


İyi günlerde harcayın.
 
Site içinde yaklaşık 3000 adet , ödeme aldıklarına dair üyelerin kendi paylaştıkları ödeme belgelerini görebilirsiniz. Yer yer aklıma geldikçe giriş yaptığım ,kimi zaman bir kaç ay hiç uğramadığım bu siteden aldığım 6 ödemeyi altta paylaşıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 578

bu platformu daha önce denemiştim. Günlerimi harcayım para çekme limitine ulaştım ve paramı talep ettim ama hiçbir şey göndermediler. Ödeme kanıtlarınında photoshop olduğunu düşünüyorum ben
 
bu platformu daha önce denemiştim. Günlerimi harcayım para çekme limitine ulaştım ve paramı talep ettim ama hiçbir şey göndermediler. Ödeme kanıtlarınında photoshop olduğunu düşünüyorum ben

Aşağıda uyulması gereken kurallarımız bulunmaktadır. Uygun kullanan tüm kullanıcılar ödemelerini sorunsuzca almaktadır.

( Toplam tutarı 71.620,00 TL olan 4789 ödeme yapıldı. 11 Haziran 2021 ) https://youtubeabone.com/odeme-kanitlari.php

1. Kayıt olunması ile beraber site içerisindeki kullanımları, tanıtım faaliyetleri, ödül almak için gerçekleştirilen işlemler dahil tüm sorumluluk kullanıcımıza aittir.

2. Çeşitli bot, hile vs. içeren uygulamalarla otomatik beğendirme, takip, izleme, web site ziyaret yapan/yaptıran ve sistemde yapay(suni) olarak kredi kazanmak suretiyle haksız kazanç elde etmeye çalışan üyelerin hesaplarına erişimi uyarı yapılarak veya yapılmaksızın durdurulur.

3. Sistemde kişi başına ve IP başına sadece 1 üyeliğe izin verilmektedir. İllegal yollarla 1 den fazla sahte (fake) üyelik oluşturarak sistemde haksız kazanç elde etmeye çalışan, aynı kanal veya içerikleri tanıtan, farklı hesaplara bakiye yükleyen, her ne sebeple olursa olsun kullanılmasa dahi hesap açan ve/veya giriş yapan üyelerin tüm hesapları önceden haber verilmeksizin durdurulur ve üyelikleri feshedilir. Sitemizde var olan tüm hakları iptal edilerek hesapları sıfırlanır.

4. 6 ay giriş yapılmayan hesaplar bakiye ve kredi durumuna bakılmaksızın sıfırlanmaktadır. 12 aydan daha eski olup da bu süre zarfında hiç giriş yapılmayan hesaplar sistem tarafından otomatik silinebilmektedir. Bu durumda 6 ay hiç aktif olmayan üyeliklerin sıfırlanmasından ve 12 ay hiç aktif olmayan üyeliklerin silinmiş olmasından sitemiz sorumlu tutulamaz.

5. Üyelikler satılamaz, devredilemez, başkalarına kullandırılamaz ve hesabı silinen üye bir daha sistemde üyelik oluşturamaz. VPS , VDS yada sanal sunucular ile hesap oluşturmak, kullanmak yasaklanma sebebidir. Çeşitli DNS, VPN, Proxy veya IP adresini değiştirilerek oluşturulan sahte (fake) hesaplar veya IP değiştirerek kullanılan hesaplar anında sistem tarafından filtrelenir. Bu hesaplar karantinaya alınıp site editörüne rapor edilir ve editör tarafından uygunluğu değerlendirilip bekletilir veya üyelikler feshedilir.

6. Sistemimize virüs veya başka zararlı unsurları barındıran, ticari amaç taşıyan, telif hakkı gerektiren, ya da reklam teşkil eden, tehdit, hakaret, küfür, iftira, pornografi gibi konusu suç oluşturan unsurlar ihtiva eden hiçbir yazılım, bilgi ya da malzeme yüklenemez, eklenemez ve kullanılamaz.

7. Kullanıcılar sisteme kayıt oldukları eposta adreslerine sürekli erişebilmelidir. Erişimini kaybettiklerinde eposta adreslerini güncellemelidir. Aksi durumda oluşabilecek iletişim sorunları hesabın kullanılmamasına sebep olabilecektir.

8. Sitemiz, içeriklerin eklenerek diğer kullanıcılara tanıtıldığı bir platformdur. Görüntüleyen kullanıcı harcadığı vakit ve çaba için ödül (kredi ve prestij) kazanır. Yayıncı kullanıcı, içeriğini diğer kullanıcılara tanıtmak üzere eklediğini ve tanıtım için harcadığı kredinin reklam faaliyeti için olduğunu beyan eder. Sitemizde herhangi bir abone, izlenme, beğeni, yorum satışı yapılmaz. Tanıtım ve reklam faaliyeti ile elde edilen trafiğin tüm sorumluluğu yayıncı kullanıcıya aittir. Herhangi bir silinme, düşme, eksilme vb. durumlarda sitemizin bir sorumluluğu bulunmaz. Gerçekleşen reklam faaliyetinin herhangi bir iadesi bulunmaz, kullanıcı kullandığı kredilerin iadesini talep edemez.

9. Sitemizde destek hizmeti kullanıcıların sorunsuz kullanımı için verilen ücretsiz ve zorunlu olmayan bir hizmettir. Bu hizmetten yararlanmak isteyen kullanıcılar üslubuna, kullandığı kelimelere, kurduğu cümlelere dikkat etmeli, istenen bilgilere tüm dürüstlüğü ile cevap vermelidir. Gereksiz yere destek hizmetini meşgul etmemeli, bu hizmeti kötüye kullanmamalı, istenen bilgileri vermeli, argo veya küfür ile üslup dışı kelimeler kullanmamalıdır. Aksi durumda üyelikleri fesih edilebilir yada destek hizmeti sonlandırılabilir. Fesih edilen hesaplara ait tüm kredi, prestij ve bakiye sıfırlanır.

10. Sitemize eklenen içeriklerin yayınlanması, yayından kaldırılması, değerlendirilmesi konusunda önceden veya sonradan bilgilendirme yapmaksızın kaldırma yetkisine sahiptir ve bu hakkı saklı tutar.

11. Site genelinde oluşabilecek sistemsel hatalar, tanım hataları, eksik yada hatalı bilgiler, eski özelliklere ait bilgiler sürekli geliştirilen sistemde mümkün olabilir. Bu durumlarda sitemiz sorumlu tutulamaz. Kullanıcılarımız bu hata yada eksiklikleri bildirmekle mükelleftir. Olası bir hatalı bilgiyi yada eksik bilgilendirmeyi fark etmesi durumunda bizlere İletişim bölümünden bildirmelidirler.

12. Sitemizin kullanımı, bölümlerin aktif olması, tam kapasite ile kullanılabilmesi youtubeabone.com insiyatifindedir.

13. Hesabını şifre girmek suretiyle kilitleyen kullanıcılarımız sitemizi kullanmayacağını beyan etmiş sayılır ve kilitleme sonrası hesapları sıfırlanır. Kilitlenen hesaplara ait tüm kredi, prestij ve bakiye üzerinde hak talep edilemez.

14. Sitemiz içerik ekleyerek tanıtım yaptığınız içerik tanıtım platformudur. Tanıtım faaliyetlerinde kullanmak üzere alınan kredi ve Premium paketler geri iade edilmemektedir.

15. Sistemde daha önce ödeme almış ancak daha sonra hesabı kapatılmış dahi olsa kullanıcılar yeni hesap açarak kazanç sağlayamaz. Aynı ödeme yöntemini birden fazla kullanıcı kullanamaz.

16. Tüm bu maddelere ek https://youtubeabone.com/yardim.php linkinde yer alan soru cevapları ve sistem ile ilgili detaylı bilgilendirmeleri okuduğunuzu, anladığınızı ve kabul ettiğinizi beyan edersiniz.


youtubeabone.com gerekli gördüğü taktirde üyelikleri fesih etme ve kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma ve değişen kuralları uygulama hakkını saklı tutar.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst