Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk önce yazın için teşekkürler ancak yazında bazı eksikler olduğunu fark etdim ilk once yazıda 4000 saat ve 1000 abone sınırına hiç değinmemişsin daha sonra ise nasıl daha fazla ve organik bir kitleye hitap etmemis gerekdiğinden bahs edilmeliydi bence kısacası sen yanlızca temel şeyleri yazmışsın yani buz dağının görünen kısmını yazmışsın bu kadar ancaq yinede yazın için teşekkürler.
 
Youtuber olmak için ilk önce kanal almalıyız ve kanala isim koymalısınız. Ve eğitici,tepki,oyun videosu çekebilirsiniz ve bu sayede videolarınız çok fazla ve ya sizin çabaşarınız sayesinde belki de daha fazla izlene bilir mesela ülkemizde azimle çalışan ve ünlü olan bir çok youtuber var onlar bu işi yıllarca yapmış insanlar ama youtuber olmak için bunları yapmanız yetmez iyi ekipmanlar almak gereklidir mesela mikrofon, kamera, bilgisayar, ve ya telefon da ola bilir ışık sistemleri ve başkaları yani youtuber olmak için bir kaç yıl çalışmak lazım azim çalışma ve mutlulukla.
Evet kaliteli içerik kaliteli ekipman ve disiplinli çalışmak belli bir yere götürür. Ama hiç bişey olmayan insanları bile ünlü youtuberler ellerinden tutarak ünlü yapıyor yani ad duyurmak için reklam vs ünlü biri ile konuşmak ve insanlara göstermek şart gibi
 
Kendi bölümüm için bir YouTube kanalı açmak istiyorum ama bu pandemi yüzünden bütün islerim durma noktasına geldi. Bugün Recep Tayyip Erdoğan'ın bir açıklaması olacak inşallah ülkemiz için hayırl olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst