Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

1 Milyon DogeCoin Hediyeli Oyun Başlıyor

yecele

Tuğgeneral
Arttırılmış gerçeklik oyunu olan etkinlik bugün başlıyor ve kullanıcılarına ücretsiz DogeCoin sunuyor ve Dünya Barışı vaatleriyle birlikte geliyor.

Parti Metaverse içinde gökten DogeCoinler yağacak ve Shiba Inu'lar odalarınızda görüntülenecek. Kripto endüstrisinin en büyük meme parası olan Dogecoin için bir yenilik kapıda. Million Doge Disco etkinliğiyle bugün başlangıç yapılacak. Blok zinciri geliştirme platformu olan Blockv ile ortaklaşa bir çalışma yapıldı. Kaydolan kişiler akıllı telefonlar aracılığıyla dünyanın dört bir yanındaki diğer Dogecoin hayranlarıyla etkileşime geçebilecekler. Bu etkileşim esnasında kullanıcılar arttırılmış gerçeklik oyunu sayesinde online ortamda dans partisine katılacaklar. Aynı zamanda sanat eserleri veya video içerikleri gibi farklı NFT'ler de katılan kullanıcılara dağıtılacak.

Sadece rastgele dağıtılan NFT'lere değil toplam değeri 240 bin dolar civarında olan 1 milyon adetlik Dogecoin dağıtımına da şahit olacak kullanıcılar. Kanada başkanının üvey kardeşi de bu projenin arkasındaki insanlardan sadece bir tanesi. Kemper aynı zamanda bir kripto cüzdanı ve kartı olan Swiss Key'in de kurucusu. Asıl hedefinin şöhret veya para olmadığını, dünya barışının asıl hedefi olduğunu belirtti. Piyasa değerine göre en büyük 6. kripto para birimiyle de bunu sağlamaya çalışacak. Bu topluluğun gücüne ve eğlenceli memlerine dayandığına gerçekten inanıyorum diye ekledi. Asıl ortaya çıkış amacı olan hediye verme ve bahşiş verme olayını tekrardan hayata geçirmeyi planlıyor. Ve bunu yaparken de dünya barışının sağlanabilmesi için önemli bir adım olduğunu savunuyor.


Etkinlik 21 Eylül tarihine kadar devam edecek. Siteye bu linkten ulaşabilirsiniz.
 
Doge bir çok yerde hediye olarak veriliyor. Bunun amacı nedir, neden bu kadar çok doge dağıtılıyor halen anlamış değilim. Dogeyi bitirme çabasında da olabilirler. Benim görüşlerim budur. Ytd.
 
Yukarıdaki arkadaşın dediğine katılıyorum. Hepimiz tarafından sevilen dogecoini bitirmek gibi bir amaçları olabilir mi gerçekten merak konusu
 
bu tür gereksiz post kasma yorumları tekrarında ceza sebebidir.
lütfen gereksiz yorum yazmayalım
siz yorum yazınca takip eden kullanıcılara bildirim gidiyor.
kullanıcı sitemize geldiğinde sadece Himmm diye gereksiz bir şey görüyorum
umarım anlatabilmişimdir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,232
Mesajlar
60,213
Kullanıcılar
6,715
Son üye
stepetas
Geri
Üst