Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

150 Milyon Dolarlık USDT Donduruldu

tether.png

150 Milyon Dolarlık USDT Donduruldu​

Stabil coin Tether'in, 150 milyon dolarlık USDT'yi dondurduğu öğrenildi. Peki Tether, 150 milyon dolarlık USDT'yi neden dondurdu?

Eylül 2020 tarihinde yaşanan Kucoin siber saldırısında 35 milyon dolarlık USDT'yi dondurduğu bilinen Tether'in; soruşturmalara ve siber suçlara karışmış olan adresleri kara listeye alma gücünü sık sık kullandığı biliniyor.

150 milyon dolarlık USDT dondurma işlemi; USDT dondurma noktasında Tether'in ilk işlemi değil. Tether'in bu işlemi için; 2022 yılının bilinen ilk dondurma işlemi demek mümkün. İlk defa bir adresin kara listeye aldığı tarih ise 28 Kasım 2017 olarak bilinirken; bu tarihten itibaren toplamda 563 adresin kara listeye eklendiği biliniyor. Tether'in ayrıca geçtiğimiz sene 312 adresi kara listeye aldığı öğrenilmişti.

Tether'den açıklama var mı?​

Tether'in kara listeye yeni eklediği üç Ethereum adresinin, toplamda 150 milyon dolar değerinde USDT içerdiği öğrenildi.

Tether tarafından bu üç adresin kara listeye neden alındığına dair henüz bir açıklama gelmiş değil.
 
Rakam olarak çok ciddi ama hüff deseniz farklı yöne gidecek veya daha doğru bir ifade ile etkilenebilecek piyasada genel itibari ile kafa karıştırıp güven zedelediğini biliyoruz.
bu dondurma işlemleri tamam güzel gibi görünüyor fakat şeffaf şekilde yürütülmesi lazım yoksa piyasadaki güven ortamını zedelemeye başlar
Keşke dediğiniz gibi şeffaf bir şekilde yürütülse.
 
Rakam olarak çok ciddi ama hüff deseniz farklı yöne gidecek veya daha doğru bir ifade ile etkilenebilecek piyasada genel itibari ile kafa karıştırıp güven zedelediğini biliyoruz.

Keşke dediğiniz gibi şeffaf bir şekilde yürütülse.
kendileri bilir hocam şeffaflık düzeyi düşerse insanlar kullanmayı eninde sonunda bırakacak ve kaybeden kendileri olacak
 
Merkeziyetsizlik ne oldu? Doğmadan öldü mü yoksa? :)

Bu küreselcilerin de işi gücü boş sloganlar he. Merkeziyetsizlik, özgürlük, anonimlik, izlenememe, bağımsızlık, vs, vs.. Bu tabirlerden iğrendim artık. Özgür mözgür değiliz. Kripto dünyasında üç beş balinanın oyuncağı, kapital dünyada ise üç beş şirketin/devletin kölesiyiz.

Çok ilginç..
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst