Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2022 Yılı, Solana Tabanlı Oyunların Yılı Olabilir

abstract-6672383_640.jpg


Ünlü Analiste Göre Bu Solana Tabanlı Oyun Tokenleri 100x Yapabilir

Son dönemde pek çok ünlü analist 2022 yılı tahminlerini takipçileriyle paylaşmaya başladı. Benim dikkatimi çeken nokta, analistlerin genelinin 2022 yılında çıkış yapacak kripto para projelerinin daha çok metaverse ve NFT sektörüne yönelik projeler olacağını söylemesi oldu. Bu şekilde düşünen analistlerden biri de Youtube’da 130 bine yakın takipçisi olan bir kanalın sahibi ve Twitter’da Viral Work Group ismini kullanan Coner Kenny, özellikle Solana tabanlı bazı Metaverse ve NFT projelerinin 100x yapma potansiyeli olduğundan bahsediyor. 3 gün önce yaptığı video yayınında bu projelere değiniyor ünlü analist.

Şimdi gelin hep birlikte, ünlü analistin önemle üzerinde durduğu bu Solana tabanlı projelere bir göz atalım.

Özellikle oyun projelerine odaklanan usta analistin ilk dikkat çektiği proje, kısa süre önce Kucoin borsasında piyasaya çıkan ve metaverse odaklı bir oyun projesi olan Cryowar (CWAR), hem Solana hem de Engine ağlarında çalışabilen bir proje olma özelliğine sahip. Mobil ve PC versiyonu bulunan bir oyna kazan oyunu olan Cryowar potansiyeli yüksek bir proje. Analiste göre Cryowar yol haritasında vaat ettiklerini gerçekleştirebilirse uçuşa geçebilir.

Kenny’nin bahsini ettiği diğer Solana tabanlı NFT oyunu olan Genopets (GENE), kullanıcıların hem eğlenip hem de kazanç elde edebilecekleri faal bir sanal dünya oluşturuyor. Pokemon Go benzeri bir oyun olan Genopets’te oyucuların verileri mobil telefonlarından alınarak blockchain üzerinde işleniyor. Bu sayede gerçek dünyayla bağlantılı şekilde oynanabilen bir oyuna dönüşüyor. Analiste göre bı projeyle ilgili herhangi bir yoğun grafik hareketleri henüz başlamadığı için yatırıma uygun.

Usta analistin yorumladığı oyun projelerinden biri de SpaceFalcon (FCON), uzay temalı bir NFT oyunu. Oyunda uzay araçları, galaksiler ve gezegenler tanıtılıyor. Ayrıca oyunda kullanılan materyaller NFT formatında olduğu için oyuncuların oyuna hakim olmaları kolaylaşıyor. Ünlü analist henüz ön satışı yapılmayan bu projenin fırsat barındırdığını ve Solana ağında olmasından dolayı potansiyel vaat ettiğini söylüyor. Bu proje tokeninin ön satıştan uygun fiyata alınabileceğini belirten Kenny, IDO katılımcılarının güzel karlar elde edebileceğini belirtiyor.

Analistin değerlendirmede bulunduğu diğer bir proje de yine Solana tabanlı ve birkaç hafta önce DaoStarter’de ön satışa sunulan ve Twitter’da 50 bin takipçiye kısa sürede ulaşan bir metaverse oyunu olan SolChicks, aynı zamanda Solana ağında en çabuk büyüme başarısı elde eden bir oyun. Solana ağının en fazla kullanıcıya sahip olan oyunu olma özelliği taşıyan SolChicks’in toplam sosyal medya takipçi sayısı kısa süre içinde 600 bini aşmış durumda.

Analiste göre oyun henüz aktif hale geçmemiş olsa dahi, şimdiden ciddi bir kitle toplamayı başardı ve bu durum, onunu yükselişi için iyi bir zemin hazırlamış durumda.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
ücretsiz olan var gerçekten oynaması zevkli telefonda da oynanıyor ama kazanmak için bir süre sıkı oynamak lazım mır4 bunla ilgili bir yazı hazırladım ancak diğer pc de kaldı eklyemiyorum inşallah yarın eklerim rise cıty var oda güzel kazandırıyor ilk yatırım yaptım sonra çektim pek ilgilenemiyorum onla tekrar girecem 1 ayda yatırım çıkıyor 50-60 dolarla başlanabiliyordu şuan fiyatı ne alemde bilmiyorum. axie var ancak o bayağı pahalıya patlıyor iyi kazanmak için onda yüklü yatırım gerekiyor ancak mır4 oynaması epey zevkli metin2 benzeri bir oyun para yatırmadan sırf benim gibi oyun için denenebilir
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,979
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst