Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

2022'de Bu Altcoinlere Dikkat!

dart-1943313_640.jpg


Usta Analistin 2022 Yılında Çıkış Yapacağını Düşündüğü Altcoinler

Youtube’da 1,43 milyon takipçisi bulunan Bitboy Crypto kanalının sahibi uzman analist Ben Armstrong, yaptığı son yayınların birinde henüz fiytatlanmamış ancak 2022 yılında yüksek potansiyel vaat eden bazı kripto para birimleri hakkındaki görüşlerini takipçileriyle paylaştı. Bu kripto para birimlerinin 10x hatta 100x yapma potaniyeli olsa dahi, bunun kesin olmadığını da aklımızdan çıkarmamalıyız.

Şimdi, Ben Armstrong’un üzerinde durduğu altcoinlere bir göz gezdirelim.

Usta analistin ilk üzerinde durduğu altcoin olan Ojamu (OJA), hem Ethereum hem de Polygon ağlarında çalışabilme özelliğine sahip. Bu proje, yapay zeka aracılığıyla NFT’lerin dijital pazarlamasının yapılabildiği merkeziyetsiz bir zincirler arası platform.

Ojamu, yapay zeka teknolojisiyle Ethereum, Solana, Polygon ve Polkadot gibi büyük ağlardan gelen verileri anakiz ederek glişmiş bir dijital pazarlama stratejisi kurmayı hedefliyor. Armstrong, yapacağı ortaklıklar ve yeni hamlelerle Ojamu’nun 2022 yılında dikkatleri üzerine çekme olasılığının yüksek olduğunu düşnüyor. UniSwap ve QuickSwap borslarında listelenen Ojamu’nun maksimum arzı 100 milyon. Mevcut fiyatı ise 0,24 dolar gibi düşük bir seviyede bulunuyor.

Analistin üstünde durduğu altcoinlerden biri de Trader Joe (JOE). Trader Joe, Avlanche tabanlı merkeziyetsiz bir kripto para borsası. AVAX ağının en hacimli DEX’i olan Trader Joe’nun kendi tokeni olan JOE, Kasım ayında 5 dolar seviyelerine dek çıkmayı başarmıştı. Sonrasında, piyasada yaşanan genel fiyat gevşemelerinden etkilenerek 2,25 dolar seviyelerine dek düştü. Trader Joe borsası, borç verme ile kaldıraçlı işlemleri ve yönetişim mekanizmasını bir araya getirerek yenilikçi bir anlayış ortaya koyuyor. Birçok analistin dikkatini çeken ve sıkça bahsini ettikleri Trader Joe hakkında Armstrong da olumlu görüş bildiriyor ve 2022 yılında çıkış yapmasını bekliyor.

Ben Armstrong’un dikkat çektiği diğer bir kripto para projesi de, özellikle belli bir alana yönelmiş olan Energy Web Token (EWT). Enerji piyasasının gelişmesi için blockchain tabanlı uygulamaları destekleyen bir sanal makine olan EWT tokenden 7-8 ay önce de bahsetmiştik. Energy Web Foundation tarafından desteklenen bir proje olan EWT, enerji sektörününü tüm alanlarına yönelik uygulamalar üzerinde çalışarak sektörün gelişimine katkı vermeyi amaçlıyor. 2019 yılında piyasaya çıkan proje için Armstrong, 2022 yılının patlama yapacağı yıl olduğunu düşünüyor. ERC 20 tabanlı olan EWT’nin maksimum arzı 100 milyon. Mevcut fiyatı 9,20 dolar seviyelerinde olan EWT, Kucoin ve Gate gibi borsalar başta olmak üzere Kraken ve Bitmart gibi birkaç borsada daha işlem görüyor.

Ben Armstrong’un 2022 yılında başarılı olacağını düşündüğü diğer projeler arasında bir DEX olan DODO ve bir metaverse odaklı oyun projesi olan Star Atlas da yer alıyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
2022 yılı game ve meta yılı olacak gibi duruyor btc ye karşı güçlü durmaları boğanın yıldızları olacağını gösteriyor. Sağlam launcpadlerde güzel kazançlar bırakmaya devam edecek 2022 inşallah finansal özgürlük yılı olur.
 
2022 yılının meta yılı olacağını düşünüyorum. Yaptığımız yatırım ve analizler umarım sonuç getirir ve Beklentilerimizle doğru orantıda karşılık alırız.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,960
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst