Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

262 Milyon Dolarlık Ethereum, Binance'e Transfer Edildi

bebuluderler

Kıdemli Çavuş
Kripto paralar özellikle son dönemde oldukça yüklü işlemlerle dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Son olarak merkezi kripto para borsası Binance’e 262 milyon dolar değerine Ethereum (ETH) transfer edildi. WhaleAlert verilerine göre bu üç büyük işlem, 65.986 ETH’lik aktarımlarla Binance’e taşındı.

Devamında 109 milyon dolar değerindeki ilk işlem (27.205 ETH) 13 saat önce Blockchain ağında gerçekleşirken, diğer iki işlem olan 26.665 ETH ve 12.116 ETH altı saat sonra gerçekleşti.

Binance’e Yüklü Ethereum Transferleri

Ethereum yatırımcılar aranda oldukça popüler bir yatırım aracı olarak görülüyor. Öyle ki zindir içi analitik firması Glassnode verilerine göre Ethereum, döviz giriş ve çıkışları aştığından 10 milyon dolardan fazla bir NetFlow gösteriyor.


resim_2021-12-28_235541.png


Netflow’un merkezi borsalara giren ve çıkan bir kripto para biriminin net miktarını gösterdiğini belirtelim. Girişler ve çıkışlar arasındaki fark ise Netflow değerini hesaplamak için kullanılır.

NetFlow negatif olduğunda, çıkışların girişleri aştığını söyleyebiliriz. Bu durumda, yatırımcılar yatırdıklarından daha fazla ETH çekerler ve bu kripto para birimi için bir yükseliş olabilir.


Tamamı İçin Site Linki

Kaynak
Instagram
 
Hay maşşalah demek istiyorum lakin bunu yaparken umarım gğvenliği en üst düzeyde tutmuşlardır cünkü böyle büyük işlemlerde güvenlik acığı olabiliyor bilginize sizde kripto cüzdanınızı secerken gğvenli bir cüzdzan secin
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,915
Kullanıcılar
6,742
Son üye
Berat28
Geri
Üst