Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

ADA Teknik Analiz, AL-SAT Sinyalleri 25.02.2020

Teknik Analiz

Korgeneral
Süper Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda size ADA ile ilgili grafiklerin son durumunu anlatacağım. ADA Bitcoin'in son düzeltmesinden diğer alternatif coinlerin aksine çok etkilenmedi. Bitcoin düşerken tabii ki ADA da düştü; fakat büyük zamanlı grafik bazında satış sinyalleri gelmedi ve fiyatlar bir müddet sonra yataya bağlayıp Bitcoin düzeltmesinin bitmesini bekledi. Halen de bekliyor. Evet Bitcoin düzeltmesi bitti, demek için henüz erken. Şimdi ADA grafiklerinin son durumuna bir bakalım.


ADAUSD SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Screenshot_20210225_184548_org.telegram.messenger.jpg



Saatlik grafikte ADA son 30 saattir yatay seyretti. Fiyat aralığı 0.99$ ile 1.07$ aralığı oldu. Son iki saattir çok sert olmasa da hayırı sayılır bir hızla yukarı yönledi. Bu yükselişte elbette Bitcoin etkisi var; fakat diğer coinlerde göre minimum düzeyde bir etki söz konusu.

Saatlik grafikte direnç, 1.15$ iken destek ise 0.99$ olarak çalışıyor. Yukarı devam edebilmesi 1.06 üzerinde kalması şartına bağlı. Şimdi 4 saatlik grafiğe geçelim.


ADAUSD 4 SAATLİK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Screenshot_20210225_184618_org.telegram.messenger.jpg



ADAUSD 4 saatlik grafikte de AL sinyali devam ediyor.. Saatlik grafiğin her kararsız mumunda 4 saatlik grafik de kararsız fiyatlamalar gösteriyor. Şu an büyük bir benzerlikle Bitcoin'i takip eden bir grafiğe bakıyoruz. Bu yüzden Bitcoin ve diğer parite ler dikkatle izlenmeli. Diğer paritelerden kastım ADA bazlı ETH, USDT, BNB gibi arbitraj olanağı sağlayan pariteler. En ufak ters harekette uygun olan trene bilet kesilebilir. Yalnız parite işi çifte risk barındırır, unutulmamalı.

4 saatlik grfafikte direnç olarak, 1.15$ ve 1.21$ çalışırken. Aşağıda destek olarak, 0.88$ seviyesi bekliyor.


ADAUSD GÜNLÜK GRAFİKTE AL SİNYALİ
Screenshot_20210225_184648_org.telegram.messenger.jpg



Günlük grafikte sıkıntı yok. Her şey tıkırında değil; ama büyük bir risk de yok. Bitcoin aşırı bir düşüş daha getirse bile ayakta durmayı başarabilecekmiş gibi duruyor. Evet, miş gibi... :)

Günlük grafik şu an görülebilecek bir seviye olan 1.23$ direnci gel gel yapıyor. Daha ileride 1.40$ zirvesi var. Aşağıda ise 0.46$ seviyesi destek olarak çalışıyor.

Forumda bir süredir ne diyoruz: Cardano İçin ATH yakın.

Hadi bakalım, bir sonraki ADA Teknik analizinde görüşmek üzere başarılar.





Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.
 
Doğru trense sıkıntı yok hocam. :)

Bakalım ADA nereye kadar gidecek.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst