Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Altın Gibi Bilgiler..

Mehmetdemir.xd

Uzman Çavuş
Altın, parlak sarı rengi ve ışıltısıyla göz alan çok ağır bir metaldir. Üstelik kolay kolay tepkimeye girmeyen çok kararlı bir element olduğu için havadan ve sudan etkilenmez. Bu yüzden hiçbir zaman paslanmaz, kararmaz ve donuklaşmaz. Bir başka özelliği de saf haldeyken çok yumuşak olmasıdır; bu nedenle kolayca dövülerek biçimlendirilebilir. Altın bütün bu özellikleriyle tarih boyunca en kıymetli metallerden sayılmıştır.

Bitcoin'e balon diyen kişilerin tercihi altına yönelir. Acaba Altın'ın fiyatı bu yıl içerisinde rekorunu tazeler mi? Birçok analist 600 Tl' nin üzerine çıkar diye düşünceleri var. Biliyorsunuz herşey almış başını gidiyor. Fakirler arkadan bakıyor, zenginler gücüne güç katıyor. Birçoğu kişi Altın'ı Bitcoin'den daha değerli buluyor. Bitcoin gibi dalgalı fiyat sergiliyor.

Altın kaynaklarının dağılımı ile sahip olunan altın miktarı büyük paralellik göstermemektedir. Dünya'daki altın rezervinin en fazla olduğu ülkeler ve rezerv yüzdeleri sırası: Avustralya (% 17), Rusya (% 14), Güney Afrika Cumhuriyeti (% 10,5), Amerika Birleşik Devletleri (% 5), Endonezya (% 5). Elimdeki veriler 2018 yılına aittir. Benim söylemem sonrası altına yatırım yapın diyemem. Lütfen riskinizi kendiniz alınız. Burada söylediklerim hiçbir anlamda yatırım tavsiyesi değildir.
 
Ons grafiğine bakıldığında güvenilir yatırım olarak düşünülmesi doğal, bence de öyle. Ancak şahsen kriptodan şaşmıyorum. :)
IMG_20210715_135534.jpg
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,223
Mesajlar
60,087
Kullanıcılar
6,717
Son üye
thedemirs
Geri
Üst