Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Ay Tutulması ADA'yı Nasıl Etkiliyor?

cardano.jpg


Piyasada Yaşanan Genel Düşüşten Etkilenen ADA Toparlayabilecek Mi?


Bizimde görüşlerine değer verdiğimiz ve topluluk tarafından yoğun ilgi gören kripto para analistlerinden biri olan Benjamin Cowen, yeni videosunda ADA ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cowen’a göre Cardano, oldukça geniş bir bir ticaret aralığı içine girdi ve önümüzdeki 4 aylık süre zarfında bir sıçrama yapma potansiyeli yüksek. Cowen, ADA’nın en geç MART ayı sonuna dek yukarı yönlü bir fiyat kırılması yaşayacağından emin görünüyor.

Piyasada resmen aya tutulmasına yol açan Bitcoin’de yaşanan düşüş hareketleri sonrası ADA’nın bu durumdan olumsuz etkilenerek BTC’ye göre daha kötü bir performans sergilediğini düşünen Cowen, Cardano’nun akıllı sözleşmelere uyumlu hale gelmesinin bir katalizör görevi göreceğini ve Cardano ağını kullanan kişi sayısının artmasına bağlı olarak yükselişin gelmesi için çok beklemek zorunda kalmayacağımızı düşünüyor.

Cowen’a göre, Cardano’nun neredeyse 9 aydır konsolide olması şaşırtıcı değil, aksine beklenen bir durum. Ethereum’un geçmiş dönem ki grafik hareketlerini örnek gösteren usta analist, ADA’nın yükselmeden önce konsolide olarak güç topladığını vurguluyor.

ADA, son 1 haftada %13 oranında düşüş yaşayarak 1,75 dolar seviyelerine geriledi. ADA topluluğu 2 dolar direncini kırması için uzun süre heyecanla beklemişti. Şimdi ADA, 2 dolar direncini tekrar kırmak zorunda. Ancak, bu defa çok beklemesi gerekmeyebilir.

Ünlü analiste katalizör konusunda katılmamak içten bile değil. Ateşli bir ADA savunucusu olmasam dahi, Cardano ağı üzerinde çıkan ya da çıkacak projeleri duymak beni heyecanlandırıyor. Bu projelere öncelikle ADA ekosisteminin sonrasında da kripto topluluğunun kayıtsız kalmayacağını düşünüyorum.

Dün piyasaya 9 dolar seviyelerinden giren Cardano tabanlı Ardana (DANA), yapılan kar satışlarının ardından 7 dolar seviyelerine dek düşse de, şimdiden 24 milyon dolara yakın bir piyasa değerine ulaşmayı başardı. Bu bile gösterilen ilginin kanıtıdır tek başına. Çok yakında metaverse odaklı ilk Cardano tabanlı kripto para projesi de piyasaya çıkacak.

Açıkçası Cardano’nun fanatik bir kitlesi var desek abartmış olmayız sanırım. Yine de, her zamanki gibi yatırımlarımızı abartıya kaçmadan temkinli şekilde yapmaya gayret etmeliyiz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Okuduğum kadarıyla Cardano ağında şöyle bir problem var; geliştiriciler için Cardano ağında bir uygulama hayata geçirmek Ethereum ağına nazaran oldukça karmaşık. Bu durum, Cardano ağındaki uygulama sayısının düşük kalmasına yol açıyor. YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst