Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Balaji Srinivasan'ın 1 Milyon Dolarlık Bitcoin Tahmini Eleştiriliyor

lit0lit

Kıdemli Üstçavuş
Balaji_Srinivasan.png


Balaji Srinivasan, Coinbase eski CTO'su ve kripto para birimleri dünyasında tanınan bir isimdir. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklama ile Bitcoin'in 90 gün içinde 1 milyon dolara ulaşacağına dair bir iddiada bulundu ve 1 milyon dolarlık bir bahse girdi. Bu iddiası, kripto para birimi yatırımcıları ve uzmanlar arasında büyük tartışmalara neden oldu.

Uzmanlardan biri olan Nassim Nicholas Taleb, Srinivasan'ın bahsini "çılgınca" bir hareket olarak eleştirdi ve ticaretinin "kendine karşı ticaret" olduğunu söyledi. Aynı zamanda Taleb, risk analizi ve olasılık alanındaki uzmanlığıyla bilinir ve Bitcoin hakkında geçmişte de negatif yorumlarda bulunmuştur.

Bir başka uzman olan trader ve yatırımcı Roy Blackstone, Srinivasan'ın bahsini John McAfee'nin 2020'ye kadar Bitcoin'in 1 milyon dolara ulaşmazsa kendi etini yiyeceğine dair meşhur bahsiyle karşılaştırdı. McAfee, son zamanlarında kripto para dünyasında ponzi pazarlayıcısı olarak tanınmıştı ve birçok yatırımcının para kaybetmesine neden olan projeler paylaşmıştı.

Finans gazetecisi Matt Levine ise Srinivasan'ın tahmininin ardındaki mantığı sorguladı. Levine, Srinivasan'ın gerçekten Bitcoin'in 90 gün içinde 1 milyon dolara ulaşacağına inanması halinde sadece bir yerine 40 Bitcoin satın alması gerektiğine dikkat çekti.

Bir kripto para analisti olan Qiao Wang ise daha ölçülü bir yanıt vererek, Bitcoin'in üç ay içinde 1 milyon dolara ulaşması için dünyada devasa felaketlerin olması gerektiğini söyledi. Wang, Bitcoin'in gerçekçi bir şekilde 10-20 yıl içinde 1 milyon dolara ulaşabileceğini, ancak Srinivasan tarafından önerilen kısa zaman diliminin gerçekleşmeyeceğini söyledi.

Binance CEO'su CZ de benzer şekilde, Bitcoin'in 3 ay içinde 1 milyon dolara ulaşmasının aşırı iyimser olduğunu belirtti.

Bu Metin Sadece Bilgilendirme Amaçlıdır ve Herhangi bir Şekilde Yatırım Tavsiyesi veya Öneri Niteliği Taşımaz!
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,232
Mesajlar
60,214
Kullanıcılar
6,715
Son üye
stepetas
Geri
Üst