Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

BENQI (QI)

immortal_code

Yarbay
Moderatör
BENQI (QI) Avalanche ağında akıllı sözleşme sistemleriyle, risksiz faiz oranlarında istikrar sağlama karşılığında pasif gelir elde etmenize yarayan bir sistemdir. (borsa ve defi projesidir) BENQI (QI) kripto paraları ödünç vererek stake etmelerini ve faiz geliri sağlamalarına yarar. Borsada sermaye sağlayan yatırımcılar pasif gelir kazanırken , borçlular teminat göstererek borçlanabilirler.

BENQI (QI) 2021 yılında kurulmuştur. Stratejik ortakları arasında Ascensive Assets, Dragonfly Capital, Mechanism Capital, Arrington XRP Capital, Spartan Group, Ava Labs, Morningstar Ventures, GBV Capital, Skynet Trading Ltd, gibi büyük firmalar bulunmaktadır.

Avalanche platformundaki ilk DeFi projesi olduğunu iddia etmektedir. Sıkışık ve merkezi ağlardaki DeFi kullanıcılarına, kullanılmayan varlıklarını herhangi bir engel ve yüksek ağ ücreti olmadan BENQI’ye taşıma ve yerleştirme seçeneği sunmaktadır.

BENQI’nin amaçlarından biri, Binance Smart Chain’i (BSC) ,Ethereum, Polkadot ve Avalanche alt ağları aracılığıyla birbirine bağlayan bir çapraz zincir merkezi haline getirmektir.

1637605299346.png


Yukardaki tabloda coinlerin toplam arzları ve faiz oranları yer almaktadır. Çok yüksek faiz oranları yok ama faiz faizdir. Binance borsasına listelendikten hemen sonra daha hızlı yükselmeye başlamıştır.

Yatırım tavsiyesi değildir.




1637603319774.png

B
 
Qi gibi şeylerin bu kadar para kazanma sebebi nedir acaba bilen varmı

8 tane siteden niye en çok yüzdesi olanQi ben onu anlamadım
Kendi platformu kendi tokenına daha fazla faiz oranı veriyor haliyle. Üç tanesi stablecoin, onlara hiçbir zaman çok yüksek apy verilmez. Diğerleri de zaten herkesin hold veya stake ettiği coinler, onlara da çok yüksek apy veren bir platform yok.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,909
Kullanıcılar
6,741
Son üye
ysf
Geri
Üst